📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
uookie napisał/a:
pfi a kto by chciał - chude to, dużo wyższe ode mnie, blade nigdy nie dam jej mojego penisa po śmierci (czy tam innej śledziony)to prawdopodobnie twoja jedyna szansa
wolisz grube, niskie murzynki?
robimy to tak
No mulatki i później chciałbyś mieć ciapate dzieciaki co 4 lata będą uczęszczać do I klasy podstawówki, a jak dorosną będą ganiać z kąta w kąt bo tylko ty w domu biały będziesz.
hubSSon nie lubie murzynek ale jakoś nie widzę sensu rozmawiać na Sadisticu o moich potrzebach nie widze również sensu by znow pierdol... o murzynach tak więc darujcie sobie bo znów niepotrzebny offtop się robi
hmm, skoro nie ma sensu rozmawiać o Twoich potrzebach to po co sam zaczynasz temat?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów