Obleśna świnia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
W Angielsiej konstytucji jest zapis mówiący o tym, że kobieta ciężarna może załatwić swoje potrzeby fizjologiczne gdziekolwiek i kiedy kolwiek nie ponosząc za to odpowiedzialności. Do tej łaski akurat nic nie mam
damian15snk napisał/a:
W Angielsiej konstytucji jest zapis mówiący o tym, że kobieta ciężarna może załatwić swoje potrzeby fizjologiczne gdziekolwiek i kiedy kolwiek nie ponosząc za to odpowiedzialności. Do tej łaski akurat nic nie mam
ona nie jest ciężarna tylko jest tłustą świnią
To już wiemy po co kobiety noszą długie sukienki. Ale serio, gdyby nie sadistic, to bym nawet nie wiedziała, że się można wysrać na stojąco.
damian15snk napisał/a:
Dokładnie to samo chciałem napisać. Tyle, że nie w konstytucji, bo formalnie jej nie mają, ale faktycznie jest takie prawo. Ciąża musi być widoczna, to jedyny warunek.
Przecież widać, że to ciecz a nie ciało stałe. Ciężarna musiała się załatwić. Dobrze ją rozumiem bo też tak mam.
PabloSkills napisał/a:
Przecież widać, że to ciecz a nie ciało stałe. Ciężarna musiała się załatwić. Dobrze ją rozumiem bo też tak mam.
a tobie z dupy nigdy ciecz nie leciała?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów