chciał dostać jabola to się starał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to już wiem skąd się bierze krwista biegunka:amused:
Ja pierdolę, co za debile, koleś sobie potnie żołądek jak nic... ja jebię...
Czego to człowiek nie zrobi żeby się najebać.
Pierdolona skaza dla naszego społeczeństwa. Menele jak psy w Ukrainie powinny kończyć. Za robotę by się wziął.
Tez zjadam trzeba po prostu dobrze pogryzc , zmielic w piach i popic nic trudnego
Szczerze? Żałosne. Nie lepiej dać mu te kurwa 5zł na jabola? Pozdrawiam spedalonego autora filmu.
kiedyś jak byłem mały też ugryzłem szklankę i pękła Wyplułem, morda bolała i jeszcze wpier**l się wyrwało od starszej
Czyli jednak nie jestem alkoholikiem.
Dlaczego rudy jest rudy ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bo jak był mały to nim bigos mieszali
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bo jak był mały to nim bigos mieszali
kurwa krytykujecie zule, a to zjeby ktore mu zaoferowaly wino za cos takiego sa zerem, ja kiedys po 7dniowym maratonie w mielnie jak wracalem to nam zostaly 2 wina - jakies sikacze, to na dworcu w strargardzie szczecinskim zulowi za darmo dalismy, odparł jedynie "ale to dla mnie, na zawsze?"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów