każdy drwal musi to umieć aby ściąć dębowe drzewo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Radeg napisał/a:
Ja tak zawsze otwieram piwo w domu.
to ile palców Ci jeszcze zostało? czekam na twoje filmy na hardzie
Nie trzeba być zręcznym drwalem. Podobno to nie takie trudne, byle ostrożnie kapsla odpowiednią stroną piły dotknąć i już. Widziałem już kilka razy jak tak ktoś otwierał butelkę.
Tu się udało, niezłe. Gorzej, jak to robi ktoś już podchmielony, trafi w szkło i wolę nie myśleć....
Hmm, jeszcze nikt nie napisal "ale urwal". Dziwne.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-02-05, 09:11 ]
Owszem, napisał, ale zostało to wyjebane w pizdu. Kolejne tego typu komentarze będą nagradzane warnami.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-02-05, 09:11 ]
Owszem, napisał, ale zostało to wyjebane w pizdu. Kolejne tego typu komentarze będą nagradzane warnami.
Coś mi tutaj przypomina znajomych z technikum leśnego ;] tan to czasami dziwne rzeczy pilarką odchodzą ;D
Kyuubi napisał/a:
to ile palców Ci jeszcze zostało? czekam na twoje filmy na hardzie
Mam same kikuty. Ale nie przeszkadza mi to
Imponujące
Cytat:
Nareszcie ktoś się wziął za tych niedorozwojów...
a co do filmiku, nie znam osoby która go nie widziała
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów