18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zręczny Drwal
i................4 • 2010-02-04, 22:18
każdy drwal musi to umieć aby ściąć dębowe drzewo
Zgłoś
Radeg 2010-02-04, 23:44 1
Ja tak zawsze otwieram piwo w domu.
Zgłoś
Kyuubi 2010-02-04, 23:52
Radeg napisał/a:

Ja tak zawsze otwieram piwo w domu.

to ile palców Ci jeszcze zostało? czekam na twoje filmy na hardzie
Zgłoś
Zapiety 2010-02-04, 23:55
Nie trzeba być zręcznym drwalem. Podobno to nie takie trudne, byle ostrożnie kapsla odpowiednią stroną piły dotknąć i już. Widziałem już kilka razy jak tak ktoś otwierał butelkę.
Zgłoś
j................k 2010-02-05, 0:52
Tu się udało, niezłe. Gorzej, jak to robi ktoś już podchmielony, trafi w szkło i wolę nie myśleć....
Zgłoś
GorillazxD 2010-02-05, 1:10
Hmm, jeszcze nikt nie napisal "ale urwal". Dziwne.

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-02-05, 09:11 ]
Owszem, napisał, ale zostało to wyjebane w pizdu. Kolejne tego typu komentarze będą nagradzane warnami.
Zgłoś
Neko-san 2010-02-05, 9:07
Coś mi tutaj przypomina znajomych z technikum leśnego ;] tan to czasami dziwne rzeczy pilarką odchodzą ;D
Zgłoś
Radeg 2010-02-05, 9:16
Kyuubi napisał/a:

to ile palców Ci jeszcze zostało? czekam na twoje filmy na hardzie

Mam same kikuty. Ale nie przeszkadza mi to
Zgłoś
misiek1991 2010-02-05, 10:34
Imponujące
Zgłoś
riodoro1 2010-02-05, 10:49
Cytat:

Owszem, napisał, ale zostało to wyjebane w pizdu. Kolejne tego typu komentarze będą nagradzane warnami.

Nareszcie ktoś się wziął za tych niedorozwojów...
a co do filmiku, nie znam osoby która go nie widziała

Zgłoś
MarlonLena 2010-02-05, 16:30
riodoro1 to teraz juz znasz:)
Zgłoś
stefooo 2010-06-05, 18:55 3
Gdy wszystko inne już zawiedzie

Zgłoś
duszek89pl 2011-02-24, 13:32
Ja bym tak nie ryzykował
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów