📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
cegła z ubitego piasku? pewnie budują schron atomowy..
MlodyPoliglota napisał/a:
cegła z ubitego piasku? pewnie budują schron atomowy..
Potem do wypalenia i TADAA
EUREKA.
Kolejny dowód na to, że nie łatwo kiedyś się zapierdalało w robocie. Szacunek dla starej daty
znam faceta co tak dom wybudował, także wiecie jak się chce to wszystko można, pierw trzeba tylko wstać od komputera
a jaka pozniej satysfakcja
nie widzę w tym nic śmiesznego Mój tata robił pustaki z żużlu. Jak nie było kasy, każdy radził sobie jak może. Teraz mamy swój własny dom, a nie klitke w bloku.
opossun napisał/a:
nie widzę w tym nic śmiesznego Mój tata robił pustaki z żużlu. Jak nie było kasy, każdy radził sobie jak może. Teraz mamy swój własny dom, a nie klitke w bloku.
Oczywiście i wypalał je w piecu napędzanym gałęziami i suchą trawą.
Dach pewnie pokryty macie azbestem?
@opossun
To gratuluję zdrowia umysłu tacie, bo żużel jest rakotwórczy. Jak dożyjecie wszyscy 60 to napisz, stawiam każdemu 0.7
To gratuluję zdrowia umysłu tacie, bo żużel jest rakotwórczy. Jak dożyjecie wszyscy 60 to napisz, stawiam każdemu 0.7
najwięcej komentarzy typu "trzeba tylko wstać od kompa" piszą ci co ciągle przy nim siedzą
killerZeWsi napisał/a:
@opossun
Odzywają się, budowlańcy z gimnazjum. Nikt w gołych ścianach nie mieszka, domy się od zewnątrz izoluje, od wewnątrz tynkuje. W jaki sposób żużel ma zaszkodzić? Promieniując przez warstwę tynku? A co do azbestu, póki się go nie rusza (nie wprawia w ruch, nie ściera) nic człowiekowi nie grozi, eternit (czyli nazwa płyt z azbestu, nieznana gimnazjalistom) pyli tylko jeśli występuje tarcie. Jakbyście byli trochę bardziej światowi niż zwiedzanie kawałka internetu po lekcjach w gimnazjum i zobaczyli jak wygląda wieś w takiej, na przykład, Francji, (mówię akurat o regionie Arras, Lille), to tam w jednej wiosce jest więcej domów pod azbestem niż w niejednej gminie w Polsce i jakoś nikt masowo tam na raka nie umiera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów