📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A karpie jak chcecie zjeść na wigilie to czekacie jak zdechną ze starości? Śmierć od CO2 jest w miarę szybka i bezstresowa, traci się przytomność i tyle.
widzę, że bezmózgów na sadolu nie brakuje... Naprawdę musicie to każdym komentarzem udowadniać?
Jak można być takim idiotą żeby uważać życie jakiejś myszy ponad ludzkie ja pierdole na sadolu brakuje płaczu o zabite mrówki albo muchy
Parę osób wyżej ładnie wyjaśniło, po co gość to robi, a debile nadal się produkują.
Rydzu92 napisał/a:
elfis - Idz sobie zwal to Ci przejdzie.
pokaż cycki to zobaczę czy warto, papierowy jebako
szlovak
ale się kurwa rozmarzyłeś,
jednak życzę powodzenia
i nie zapomnij włączyć kamery
ps.
ja nie pierdolę
całe życie z debilami
szlovak napisał/a:
@up
rozwiń nieco myśl bo pierdolisz bez sensu
wzajemnie,
ale nie chce mi się z tobą pisać
pozdrawiam
elfis napisał/a:
upy2
nie, nie zdaję sobie sprawy że tak wygląda zabijanie białych myszek,
tak jak nie rozumiem, po huja trzymać węże i wielkie, huje, pająki w domu,
pewnie z australii
dla mnie to po prostu debilizm i tyle
chuj Ci do tego co kto trzyma. Ty masz kota ja mam jaszczurke.... Terrarystyke traktuje się jako hobby, a trzymanie kota czy psa to norma. Wazne jest zeby egzotycznemu zwierzakowi zapewnic odpowiednie warunki i mozna podziwiać/ pokazywać znajomym swojego pupila. Jak dalej nie wiesz co to humanitarne uśmiercanie myszek czy szczurów to kwejk bedzie dla Ciebie idealnym miejscem
kubadziuba napisał/a:
Na sobie powinien taki eksperyment zrobić, pies jebany.
To nie eksperyment... Zacznij czytać komenty
atl25 napisał/a:
Chore. Takie typy zaczynają na niewinnych zwierzakach o kończą na ludziach.
Widzę chętnego ;D Jak kumpel znajdzie odpowiednio wielkiego węza to napisze
Dorik
trzymanie kota lub psa ma przynajmniej sens, ponieważ te zwierzęta myślą, czują, coś człowiekowi dają, ale nie będę się rozpisywał bo i tak każdy wie,
natomiast wąż, jedyna czynność jaką robi to właśnie wpierdalanie białych myszek i tego właśnie nie rozumiem po co to gówno trzymać
sam zabiłem w huj myszy i szczurów/ tą cholerę dopiero ciężko/ gdy się rozpanoszyły, ale to przynajmniej było uzasadnione, a wąż,
nigdy nie zrozumiem tej pasji
trzymanie kota lub psa ma przynajmniej sens, ponieważ te zwierzęta myślą, czują, coś człowiekowi dają, ale nie będę się rozpisywał bo i tak każdy wie,
natomiast wąż, jedyna czynność jaką robi to właśnie wpierdalanie białych myszek i tego właśnie nie rozumiem po co to gówno trzymać
sam zabiłem w huj myszy i szczurów/ tą cholerę dopiero ciężko/ gdy się rozpanoszyły, ale to przynajmniej było uzasadnione, a wąż,
nigdy nie zrozumiem tej pasji
zwierzęta bardziej szanuje od ludzi... oglądając te egzekucje muslimskie często aż zapisuję sobie w zakładkach by potem do nich wrócić, ale jak widzę cierpienie zwierząt tak bardzo zależnych od nas ludzi to po prostu jest mi przykro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów