📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko za materiał własny! Widzę, że chwalisz się niedzielnym obiadkiem!A kto oprawia i wstawia do piekarnika?
No spoko tylko co ten eksperyment miał udowodnić ? Że bez tlenu zdechniesz ? Brawo ! Odkrycie stulecia
biala20 napisał/a:
Piwko za materiał własny!
Widać czytanie prostego tekstu ze zrozumieniem stwarza tobie problemy.
świetna komora CO2, by humanitarnie usmiercić gryzonie, które np będą skarmiane wężom, albo mrożone na karmówkę. Dobra robota. Zdecydowanie lepsze, acz mniej efektowne niż rozbijanie ich czaszek o meble ;D
Cytat:
biala20 napisał/a:Piwko za materiał własny!
Angel napisał/a:
Widać czytanie prostego tekstu ze zrozumieniem stwarza tobie problemy.
Angel napisał/a:
Film znaleziony na fb.
Bardzo sprytnie się zabezpieczyłeś
Oho , kolejny animal defender Xd Panie to je sadol , jakes pan taki mientki to zegnom.
Przypomniał mi sie ten stary żarcik
Przychodzi mała dziewczynka do zoologicznego
-Plose pana poplose myskę
-A jaką chciałabyś myszkę? Białą, szarą, brązową...?
-Plose pana mojego pytona piedoli jakiego ona będzie kololu
Przychodzi mała dziewczynka do zoologicznego
-Plose pana poplose myskę
-A jaką chciałabyś myszkę? Białą, szarą, brązową...?
-Plose pana mojego pytona piedoli jakiego ona będzie kololu
Jak murzyn jeden z drugim se łby ucinają, to mnie nie rusza, ale jak ktoś męczy bezbronne stworzenia dla samego męczenia to mnie to wkurwia. Trzeba być zakompleksionym onanistą bez kolegów żeby tak robić.
no cóż, gdybym dorwał autora nagrania to by dostał w gluty
ale że to sadol dla Anioła piwko
ale że to sadol dla Anioła piwko
@up ale zdajesz sobie z tego sprawę że to jest najbardziej humanitarne zabijanie myszek które i tak zostaną pokarmem dla węża prawdopodobnie? Gdybyś go dorwał to byś mu mógł co najwyżej gałę opierdolić.
Widzę ze sporo przychlastów na sadolu które nie wiedzą po co to się robi. Jest to humanitarne uśmiercanie szczurów hodowlanych, których po zabiegu używa się jako karmówka dla węzy i pająków. Pozdrawiam ekspert
upy2
nie, nie zdaję sobie sprawy że tak wygląda zabijanie białych myszek,
tak jak nie rozumiem, po huja trzymać węże i wielkie, huje, pająki w domu,
pewnie z australii
dla mnie to po prostu debilizm i tyle
nie, nie zdaję sobie sprawy że tak wygląda zabijanie białych myszek,
tak jak nie rozumiem, po huja trzymać węże i wielkie, huje, pająki w domu,
pewnie z australii
dla mnie to po prostu debilizm i tyle
Na sobie powinien taki eksperyment zrobić, pies jebany.
Chore. Takie typy zaczynają na niewinnych zwierzakach o kończą na ludziach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów