Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyrżną
pierdolnoł
i zdeh?
tfu kurwa analfabetom na ryj
Chłopów zdrowych i fit - NIE
Sam nie startowałem, ale znajome i dobre, ogarnięte dziki niedawno nie przechodziły selekcji. Tera biero wszystkie kmioty. Nie wiem o co chodzi.
Nigdy nie byłem antypolicyjny, ale straciłem zaufanie total.
i zdeh?
tfu kurwa analfabetom na ryj
Najśmieszniejsze, że duża część analfabetów się uważa za "patryjotuw".
Tutaj ewidentnie widać, że oficer jest ranny. Nie mniej jednak widziałem kiedyś coś [podobnego kiedy pracowałem w psychiatryku. Podczas nocnego dyżuru robiłem obchód po oddziale. Z nudów włączyłem na chwilę w latarce stroboskop. Wtedy jeden pacjent obok rzucił się na ziemię i zaczął wyginać jakby go prąd raził. "Lubi breakdance" - pomyślałem. "Migające światło może sprowokować atak padaczki debilu!" - wytłumaczył mi lekarz.
a tak ładnie to nazywa się to epilepsja fotogenna. wszystkie konsole prze starce systemu wyświetlają ostrzeżenie o tej przypadłości
Tutaj ewidentnie widać, że oficer jest ranny. Nie mniej jednak widziałem kiedyś coś [podobnego kiedy pracowałem w psychiatryku. Podczas nocnego dyżuru robiłem obchód po oddziale. Z nudów włączyłem na chwilę w latarce stroboskop. Wtedy jeden pacjent obok rzucił się na ziemię i zaczął wyginać jakby go prąd raził. "Lubi breakdance" - pomyślałem. "Migające światło może sprowokować atak padaczki debilu!" - wytłumaczył mi lekarz.
Tutaj ewidentnie widać że pierdolisz bajki jak Ezop
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów