📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tutaj ewidentnie widać, że oficer jest ranny. Nie mniej jednak widziałem kiedyś coś [podobnego kiedy pracowałem w psychiatryku. Podczas nocnego dyżuru robiłem obchód po oddziale. Z nudów włączyłem na chwilę w latarce stroboskop. Wtedy jeden pacjent obok rzucił się na ziemię i zaczął wyginać jakby go prąd raził. "Lubi breakdance" - pomyślałem. "Migające światło może sprowokować atak padaczki debilu!" - wytłumaczył mi lekarz.
Kurwa wyszkoleni do niesienia pierwszej pomocy jak nasi do obezwładniania meneli...
Halman napisał/a:
jakiekolwiek info co się stało i czego te ruch powodem?
Wygląda na strzał w głowę.
Agoreth napisał/a:
Wygląda na strzał w głowę.
Nie tyle strzał co potknął się/ktoś go popchnął/sprzedał gonga, wyrżną głową w asfalt i to od tego. Od postrzału to by co najwyżej podrygiwał, a nie wierzgał...
Padaczka,,atak padaczki
Typowa padaczka - nic śmiesznego sam przeżyłem 6 i zawsze był to duży wstrząs dla mnie i dla tych co to widzieli.....
@up jaka kurwa padaczka, widać że jest sporo krwi, to musiał być jakiś uraz głowy
pazuzu napisał/a:
@up jaka kurwa padaczka, widać że jest sporo krwi, to musiał być jakiś uraz głowy
bo podczas padaczki są mimowolne ruchy głowy, widać że o beton pierdolnoł o ziemie i pod tył głowy podrzytmują mu żeby nie krwawił.
pazuzu napisał/a:
Padaczka sama w sobie jest urazem głowy
A gdy dojdzie do tego nagły atak owej choróbki ,przy którym rozpipczasz niekontrolowanie ciało jakie posiadasz to efekt jak na filmie
Musiał klasycznie zajebać nosem o asfalt. Padaka
Rzuca się jak karp w wannie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów