18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
lokal.szczecin 2023-03-24, 13:17 74
Kolega robil tak w firmie co remontowali ulice, wymiana wszystkiego kanaliza, prad gaz wymiana na nowe- na bogato! Opowiadal ze nie bylo dnia ze jakiegos szkieletora nie znalezli, a jak znalezli to zglaszali i mieli fajrant bo!? Bo zglaszali do szefa on do kierownika budowy a on STOP, telefon na policje - prokurator i sprawdzanie czy swiezy czy z 2 wojny, po jakis 2 tygodniach szef im mowi, ze tej roboty nigdy w takim temnie nie zrobia, dal im kilka stow podwyzki i ustalili ze jak cos znajda to do wora a wor do innego dolu. Tak to potrwalo 1,5 miesiaca i robota byla zrobiona a tak to chyba jeszcze by sie z tym pierdolili. Kiedys tak z nim tamta ulica jechalem i pokazal mi gdzie te wory zostaly wrzucone. Polska w pigulce!
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2023-03-24, 14:07 4
Może to jakiś chujowy kierownik budowy...który zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach

Jebać was wszystkich cwele.
Zgłoś
Karboksylator 2023-03-24, 14:44 3
bez przesady, jechali małą koparką, wykopali rów, położyli rury i zasypali. zapewne nawet nie zauważyli, że jakieś kości tam są. Sądzę, że miednicy to ten kościotrup już nie posiada.

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-03-24, 14:47 2
Jaki jebany uśmiechnięty od ucha do ucha Było jarane przed dedem

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Antoni79 2023-03-24, 15:25 19
Pracowałem przy budowie na Powiślu. Zdarli kostkę, 20 cm ziemi, a dalej talerze, gruzy, szkła, kości, przedmioty codziennego użytku i zapach spalenizny. Do grubszych kawałków osmalonych murów przyjeżdżał archeolog. Kości zbieraliśmy i odkładali na kupkę. Ktoś zebrał i wyrzucił. Po wojnie po prostu wszystko zniwelowano. Nikt nic nie szukał. Przy budowie wywieźli wszystko z gruzem wywrotkami. Pod 2 wojną była kolejna warstwa gruzów z cegły jaśniejszej a na samym dnie 5 metrów pod ziemią jaśniutka pomarańczowa cegła zachowana przez wieki i sklepienie piwnicy. Nic nie znaleźliśmy w środku. Chłopaki jak opowiadali o budowach w śródmieściu, to przebijali się z piwnicy do piwnicy. Wszystko płytko zasypano, wyrównano i zbudowano nowe miasto na krwi jeszcze całkiem nie zakrzepłej.

Żeby robota szła to raczej trzeba jak najmniej informować i pokazywać. Na budowę jest ścisły termin i za przekroczenie duże kary. Grzebanie w ziemii przez archeologów opóźnia pracę.
Zgłoś
ritu4l 2023-03-24, 15:42
@4Lokalny2Chłopaczek0

Przed czym? Odrabiać lekcje i do spania kurwa

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
TylerPL 2023-03-24, 16:03
Ja jebie, ze mną jest coś nie tak - przez pół minuty patrzyłem na szkielet - każdą kość co jest nie tak, dopiero potem zobaczyłem rury.
Zgłoś
Janko 2023-03-24, 16:28
Między różami położyli i kościotrup możesz sobie poruchać to czego się cieszy

Między różami położyli i kościotrup możesz sobie poruchać to dlatego się cieszy
Zgłoś
paniczmax 2023-03-24, 17:15 6
lokal.szczecin napisał/a:

Kolega robil tak w firmie co remontowali ulice, wymiana wszystkiego kanaliza, prad gaz wymiana na nowe- na bogato! Opowiadal ze nie bylo dnia ze jakiegos szkieletora nie znalezli, a jak znalezli to zglaszali i mieli fajrant bo!? Bo zglaszali do szefa on do kierownika budowy a on STOP, telefon na policje - prokurator i sprawdzanie czy swiezy czy z 2 wojny, po jakis 2 tygodniach szef im mowi, ze tej roboty nigdy w takim temnie nie zrobia, dal im kilka stow podwyzki i ustalili ze jak cos znajda to do wora a wor do innego dolu. Tak to potrwalo 1,5 miesiaca i robota byla zrobiona a tak to chyba jeszcze by sie z tym pierdolili. Kiedys tak z nim tamta ulica jechalem i pokazal mi gdzie te wory zostaly wrzucone. Polska w pigulce!

generalnie takie są nieoficjalne procedury, jakby za każdym glinianym garnuszkiem i kawałkiem gnota budowlańcy wzywali policję i archeologa to miałbyś w miastach wieczną budowę a jedną ulice czy budowę domu realizowaliby o kilkanaście miesięcy dłużej, miastach z długą historią trupy i znaleziska archeologiczne w wykopach to norma
Zgłoś
Brojler 2023-03-24, 17:55 1
Podobną historię o kościach słyszałem od kolegi, kopali nową nitkę rurociągu wody i na głębokości nowych rur napotkali szkielet człowieka. Pracownicy zgłosili problem do głównego majstra a po chwili przyszedł "szeryf" i kazał dorobić kolanka, żeby ominąć nieboszczyka i nie naruszać jego spokoju. Chodziło jak wiadomo o posuwy w terminach wykonania
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-03-24, 18:16 5
Dziadek pracował po wojnie jako młody chłopak przy budowie stadionu XX lecia w Warszawie. Opowiadał co zwozili tam jako materiał budowlany. Gruzy z powojennej Warszawy często z ludzkimi szczątkami, które były pogrzebane pod ruinami domów. Co się rzucało w oczy to zbierali i później trafiło to do zbiorowej mogiły, ale nikt przez sito tego nie przepuszczał i opowiadał o kościach ludzi, które tam widział i które szły do fundamentów. W Warszawie przed i w czasie powstania zginęło między 150-200 tysięcy ludzi a miasto było gruzowiskiem w 80%. Nie wiem czy na Ukrainie po roku wojny doszli do takich strat ogólnych jakie u nas ponieśli tylko cywile.
Zgłoś
Solifugae 2023-03-24, 18:27 3
lokal.szczecin napisał/a:

Kolega robil tak w firmie co remontowali ulice, wymiana wszystkiego kanaliza, prad gaz wymiana na nowe- na bogato! Opowiadal ze nie bylo dnia ze jakiegos szkieletora nie znalezli, a jak znalezli to zglaszali i mieli fajrant bo!? Bo zglaszali do szefa on do kierownika budowy a on STOP, telefon na policje - prokurator i sprawdzanie czy swiezy czy z 2 wojny, po jakis 2 tygodniach szef im mowi, ze tej roboty nigdy w takim temnie nie zrobia, dal im kilka stow podwyzki i ustalili ze jak cos znajda to do wora a wor do innego dolu. Tak to potrwalo 1,5 miesiaca i robota byla zrobiona a tak to chyba jeszcze by sie z tym pie**olili. Kiedys tak z nim tamta ulica jechalem i pokazal mi gdzie te wory zostaly wrzucone. Polska w pigulce!

Trochę w budowlance robię, i inną popularną praktyką jest zagrzebanie z powrotem o ile nie przeszkadza za bardzo, i wyciąganie go jako dupochronu kiedy wiadomo na pewno że nie wyrobi się z terminem. Jak kiedyś odkrywałem do fundamentu ścianę którą niemiaszki upatrzyły sobie do stawiania pod nią dezerterów to miałem rzucać na jedną kupkę co znajdę i na fajrant archeolog pakował wszystko do wora i zabierał. Nie zawsze wzywa się policję i prokuratora, najpierw jest archeolog który stwierdza czy trup jest na tyle świeży że należy to zrobić.
Zgłoś
Budrys2000 2023-03-24, 19:43 11
W przeciwieństwie do przedmówców nigdy nie pracowałem na budowie, nie mam żadnego znajomego co robił na budowie i nie słyszałem żadnej historii o zakopanych szkieletach.

Zgłoś
Yolanda 2023-03-24, 20:27
Koleś czeka na wypłatę w "Januszexie".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów