Oryginalna cieszynka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oryginalna cieszynka
Ma chłopak polot i fantazje.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Podniósł 60 kilo, a cieszy się jakby w totka wygrał.
6x20 (nie są to dyszki, bo się gryf ugina)+ sztanga 10kg powiedzmy, 2x5kg. 140 kg w martwym ciągu przez małolata wyraźnie nie miśka to jest osiągnięcie. piwo dla niego
Jak ma dziewczynę, to po powrocie z zawodów pewnie jej strzeli minetę przez tę maskę
jkllll485 napisał/a:
I pomyśleć, że to był nasilniejszy plemnik starego...
Może był tylko sprytniejszy?
Zero mózgu jak wszystkie bojące się powietrza zamaseczkowane covidowe zjeby
ja pierdole jak można być takim skurwysynem tępym żeby w maseczce uprawiać jakikolwiek sport. No co za spierdolenie umysłowe to mnie szlak jasny trafia, tak samo jak wielkie zaskoczenie że ceny wyjebało. Jak miało nie wyjebać jak połowa ludzi na świecie dała sobie wmówić, że bieganie w masce uchroni ich od wirusa. banda pierdolonych idiotów niech sie chuj udusi własnym dwutlenkiem wegla pierdolony zjeb
kocur napisał/a:
zjebane zawody. sportem tego nie nazwę.
ciekawe jak kręgosłupy tych młodych głupków po 30.
ty jakiś pojebany jesteś prawda? na bank całe życie przed pc. jebane przegrywy i ich teorie
EksporterZła napisał/a:
6x20 (nie są to dyszki, bo się gryf ugina)+ sztanga 10kg powiedzmy, 2x5kg. 140 kg w martwym ciągu przez małolata wyraźnie nie miśka to jest osiągnięcie. piwo dla niego
własnie tym postem potwierdziłeś że gówno wiesz o siłowni ! i w dupie byłeś gówno widziałeś ......omg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów