No i się udało
No i się udało
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że ryży skurwysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
Filmik o dziecku na mostku, a ten z Tuskiem wyskakuje...
Mam nadzieję że ryży skurwysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
Chciałbym poznać takiego człowieka w realu, takiego sadystycznego skurwiela co wali konia na oddziale onkologii dziecięcej, skurwysyna nad skurwysynami, czyste zło wcielone. Nie wiem wypić browara, pogadać jaka trauma z dzieciństwa wyczyściła z uczuć, ale w realu pewnie to tylko frustrat w rurkach jesteś co pisze durne komentarze jak to życzy dziecku śmierci w męczarniach po czym pakuje plecak do szkoły...
Mam nadzieję że ryży sk***ysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
Widzialem komentarze wielu zjebow na tym serwisie, i jako zjeb ktory nie lubi dzieci musze przyznac...Ty jestes koles popierdolony
Masz szczęście, że matka Cię wysrała w szpitalu bo gdyby stało się to w wiosce podejrzanych etnicznie, którzy 9 miesięcy wcześniej zrobili jej nyga gang- bang to miałbyś pewnie podobną historię, do tej, którą opisałeś.
Chciałbym poznać takiego człowieka w realu, takiego sadystycznego skurwiela co wali konia na oddziale onkologii dziecięcej, skurwysyna nad skurwysynami, czyste zło wcielone. Nie wiem wypić browara, pogadać jaka trauma z dzieciństwa wyczyściła z uczuć, ale w realu pewnie to tylko frustrat w rurkach jesteś co pisze durne komentarze jak to życzy dziecku śmierci w męczarniach po czym pakuje plecak do szkoły...
Nie poznasz przyjacielu, ludzie jak wyżej, czy np poligon to zwykle zera, siedzą zamknieci w swojej piwnicy i tworzą niewiarygodne historię na sadolu, a jak przyjdzie co do czego jak właśnie poligon nie pojawiają się w umówionym miejscu spotkania
Nie poznasz przyjacielu, ludzie jak wyżej, czy np poligon to zwykle zera, siedzą zamknieci w swojej piwnicy i tworzą niewiarygodne historię na sadolu, a jak przyjdzie co do czego jak właśnie poligon nie pojawiają się w umówionym miejscu spotkania
Zerami sa ludzie, ktorzy poddaja sie takim prowokacjom i wypisuja takie bzdury jak ty
Podłapałeś jaka fala oburzenia nadchodzi gdy ktoś cieszy się z tragedii dziecka i liczysz na to że podkurwisz ludzi czy też tatusiów jak to mówicie? I jest wiele więcej takich ludzi, nie jesteście w niczym unikatowi. Na początku to przechodziło, teraz wygląda jak żałosna próba uzyskania atencji lub wywołania gówno burzy
Jebane ameby, co raz więcej osób na tym portalu które zaniżają poziom, banda debili nie wnosząca nic pożytecznego. Zapewne w społeczeństwie tez nie ma z was żadnego pożytku.... a tfu wam w ryj
Podłapałeś jaka fala oburzenia nadchodzi gdy ktoś cieszy się z tragedii dziecka i liczysz na to że podkurwisz ludzi czy też tatusiów jak to mówicie? I jest wiele więcej takich ludzi, nie jesteście w niczym unikatowi. Na początku to przechodziło, teraz wygląda jak żałosna próba uzyskania atencji lub wywołania gówno burzy
Jebane ameby, co raz więcej osób na tym portalu które zaniżają poziom, banda debili nie wnosząca nic pożytecznego. Zapewne w społeczeństwie tez nie ma z was żadnego pożytku.... a tfu wam w ryj
Żebyś się nie zesrał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów