18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zróbmy coś razem!
lordmegatron • 2013-07-16, 12:11
Ostatnio na portalu coraz częściej pojawiają się filmy od AweMeChannel (dla niezorientowanych - jest to kanał, na którym kowal Tony Swatton wykonuje kultowy oręż na prośby fanów). Jako, że śledzę kanał od dość dawna i że zaczął on zdobywać tu co raz większą popularność, wpadłem ostatnio na genialny pomysł. Mianowicie, by jak największa liczba użytkowników (NAS) wysłała do pana Tony'ego prośby o wykonanie broni. Jak wiadomo Sadistic ma ogromną liczbę użytkowników, sądzę, że w granicach kilkudziesięciu - kilkuset tysięcy, tak więc zebranie dużej ilości komentarzy nie powinno być trudne. Kwestią do rozwiązania jest broń, o którą byśmy się ubiegali. Ja sam proponuję wiedźmiński srebrny miecz, ponieważ "Wiedźmin" narodził się tu - w Polsce, a Geralt jest rozpoznawalny na całym świecie. Piszcie swoje propozycje, mam nadzieję, że projekt ciepło się przyjmie. Fajnie by było, gdyby pod naszym wpływem pan Tony wykuł miecz

Komentarze z prośbami umieszczajcie pod najnowszym filmem z kanału: /watch?v=5Zs92eCn11k
(ostatnio pojawił się na głównej - temat użytkownika Ar0: Man at Arms - Wolverine Claws)

Sadole, zróbmy coś razem! Może warto jest zrobić coś kreatywnego, jako zespół

Apeluję do moderacji o nie przenoszenie tematu do klopa, ponieważ moim zdaniem pomysł mógłby wypalić.

RIP Chuck Schuldiner
Zgłoś
Pmr29 2013-07-16, 16:30
"tom tomes 3 sek. temu
Everyone who said ' Witcher silver sword' comes from Poland.
They coordinate this spam "witcher silver sword' on? this polish page sadistic.pl/zrobmy-cos-razem-v­­t215277.htm Title of the article: 'Let's do something together' , where they incite to this spam.
This is deliberate polish, unfair to your really fans, action.
Just look at the time added comments...
It is polish spam."

Komuś z forum się chyba pomysł nie spodobał, bo nawet linka do tematu wrzucił
Zgłoś
Erebos 2013-07-16, 16:54 1
można jeszcze oznaczać inne komenty jako spam
Zgłoś
białywęgorz 2013-07-16, 16:59
Zajebista inicjatywa
Zgłoś
P0J3B 2013-07-16, 17:03 1
Pmr29 napisał/a:

"tom tomes 3 sek. temu
They coordinate this spam "witcher silver sword' on? this polish page sadistic.pl/zrobmy-cos-razem-v­­t215277.htm Title of the article: 'Let's do something together' , where they incite to this spam.
It is polish spam."

no juz, przyznac sie ktora parowa ma nick tom tomes na jewtube
Zgłoś
L................o 2013-07-16, 17:08 3
Cytat:

Skoll Hati 57 sek. temu

Witcher sword!!! Greetings from Sadistic.pl

Na uja piszecie, że z Sadola? Kretyni...
Zgłoś
Z.G.O.N 2013-07-16, 17:11
No dalej spamować
Zgłoś
Ciesin 2013-07-16, 17:27 1
Ludzie, myślcie czasem mózgiem, bo wbrew pozorom to jedna z jego funkcji, a nie tłumienie echa w czaszce.
Miecz wzorowany na srebrnym mieczu Wiedźmaka - jak najbardziej.
Miecz ze srebra - ni chuja. Koszty są zbyt wysokie, a - nawet, jeśli srebro uda się poddać takie obróbce - wytrzymałość takiego miecza będzie znikoma. Więc nie macie co liczyć na miecz ze srebra i nie proście faceta, żeby go z niego zrobił. Bo powstanie nowy komiks z Pollandballem i tyle będzie narodowej inicjatywy
Zgłoś
Silnoręki 2013-07-16, 17:38
Dobra inicjatywa sadole! Propsy dla autora!
Zgłoś
i................y 2013-07-16, 17:38
P0J3B napisał/a:

Pmr29 napisał/a:

"tom tomes 3 sek. temu
It is polish spam."

no juz, przyznac sie ktora parowa ma nick tom tomes na jewtube

Nie zdziwiłbym się, gdyby to był któryś z modów, nawet Cent osobiście. Sam też bym się mocno wkurwił, gdyby ktoś urządził sobie z mojego forum centrum spamowe.
Zgłoś
mr_9mm 2013-07-16, 17:42 3
1. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie, czyli moja ocena jest trafna.
2. @up A ja na miejscu tego kowala wkurwiłbym się za ten gimnazjalny spam co 5 sekund.
3.
Ciesin napisał/a:

Bo powstanie nowy komiks z Pollandballem i tyle będzie narodowej inicjatywy

Już jest

Zgłoś
darwinloska 2013-07-16, 17:43
Poszło. Łapkujcie posty z mieczem Wiedźmina.
Zgłoś
i................y 2013-07-16, 17:57 1
@mr_9mm: Rozjebałeś obrazkiem.
Co do twojego pytania: myślę, że sam sobie na nie odpowiedziałeś.
mr_9mm napisał/a:

gimnazjalny spam

Tak, sam sobie odpowiedziałeś. Potwierdzam. To nie jest żadna dwulicowość, tylko głupota i lemingostwo (o ile takie słowo w ogóle istnieje; samo mi się jakoś tak nasunęło ). Ktoś tam dawno temu w odchłaniach Internetu napisał, że "Hamerykanie są głupi" (po części jest to prawda – mają jeden z najtępszych systemów edukacji, ale równoważą to importem ekspertów z innych krajów, stąd np. większość wynalazków – jak komputer – jest amerykańska) i teraz dzieci, jak "Ynternety" długie i szerokie, powtarzają jak katarynki, że "Hamburgery" głupie, grube, tępe itd. Ktoś napisał na Sadisticu: "Gościu robi myecze, kcem wiedźminowskiego. Zróbmy spam" i gimby robią spam. Głupie lemingi. Wszystkie komentarze nawołujące do spamowania powinny być natychmiast usuwane przez moderację (punkt 4.6 Regulaminu) i nagradzane wczasami poza forum.
Zgłoś
k0rek 2013-07-16, 18:03 3

Jak mi poszło?

Nie bawisz się, nie żyjesz!
Zgłoś
epolakko 2013-07-16, 18:07
Ciesin napisał/a:

Ludzie, myślcie czasem mózgiem, bo wbrew pozorom to jedna z jego funkcji, a nie tłumienie echa w czaszce.
Miecz wzorowany na srebrnym mieczu Wiedźmaka - jak najbardziej.
Miecz ze srebra - ni chuja. Koszty są zbyt wysokie, a - nawet, jeśli srebro uda się poddać takie obróbce - wytrzymałość takiego miecza będzie znikoma. Więc nie macie co liczyć na miecz ze srebra i nie proście faceta, żeby go z niego zrobił. Bo powstanie nowy komiks z Pollandballem i tyle będzie narodowej inicjatywy

Mie no błagam, czy Ty naprawdę uwierzyłeś, że chodzi o miecz z litego srebra? Jeśli już to stalowy miecz, srebrem jedynie pokryty(galwanizacja). Taki spam jest gościowi na rękę, my dajemy mu forse nabijając wyświetlenia. Jeśli będzie na tyle miły to odwdzięczy się mieczem z polskim akcentem.
Zgłoś
_mormo_ 2013-07-16, 18:32
Dobrze nam idzie, może się uda!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów