18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Zróbmy coś razem!
lordmegatron • 2013-07-16, 12:11
Ostatnio na portalu coraz częściej pojawiają się filmy od AweMeChannel (dla niezorientowanych - jest to kanał, na którym kowal Tony Swatton wykonuje kultowy oręż na prośby fanów). Jako, że śledzę kanał od dość dawna i że zaczął on zdobywać tu co raz większą popularność, wpadłem ostatnio na genialny pomysł. Mianowicie, by jak największa liczba użytkowników (NAS) wysłała do pana Tony'ego prośby o wykonanie broni. Jak wiadomo Sadistic ma ogromną liczbę użytkowników, sądzę, że w granicach kilkudziesięciu - kilkuset tysięcy, tak więc zebranie dużej ilości komentarzy nie powinno być trudne. Kwestią do rozwiązania jest broń, o którą byśmy się ubiegali. Ja sam proponuję wiedźmiński srebrny miecz, ponieważ "Wiedźmin" narodził się tu - w Polsce, a Geralt jest rozpoznawalny na całym świecie. Piszcie swoje propozycje, mam nadzieję, że projekt ciepło się przyjmie. Fajnie by było, gdyby pod naszym wpływem pan Tony wykuł miecz

Komentarze z prośbami umieszczajcie pod najnowszym filmem z kanału: /watch?v=5Zs92eCn11k
(ostatnio pojawił się na głównej - temat użytkownika Ar0: Man at Arms - Wolverine Claws)

Sadole, zróbmy coś razem! Może warto jest zrobić coś kreatywnego, jako zespół

Apeluję do moderacji o nie przenoszenie tematu do klopa, ponieważ moim zdaniem pomysł mógłby wypalić.

RIP Chuck Schuldiner
Zgłoś
gwauro 2013-07-16, 12:53 60
wiedźmiński srebrny miecz, a niech skurwiel nie użyje srebra to po łapach dostanie
Zgłoś
J................S 2013-07-16, 13:07 12
jestem kurwa za!
Zgłoś
blezio 2013-07-16, 13:29 39
Bardzo fajna inicjatywa. Ja to bym jeszcze chciał szablę husarską zobaczyć w jego wykonaniu

Piwo!
Zgłoś
n................a 2013-07-16, 13:45 9
Jechać jechać z komentami i łapkami w góre

youtu.be/5Zs92eCn11k
Zgłoś
Ar0 2013-07-16, 14:18 5
20 piwo i zapraszam na główną. Wystarczy spamować przez kilka dni i na pewno doczekamy się tego miecza.
Zgłoś
Dannyk 2013-07-16, 14:23 20
Dobrze Wam idzie

Zgłoś
Suguru 2013-07-16, 14:23 6
Zajebiscie! Pisac do niego! Ja go od baaaaaaaaardzo dlugiego czasu mecze o zrobienie Holy Wina z Vagranta - moze w koncu sie uda i zrobi dziad!

EDIT: Hahaha, jego filmik jest zalewany komentarzami o srebrny miecz! W nastepnym tygodniu beda inne miecze, ale kto wie, za 2 tygodnie moze bedzie Srebrny!
Zgłoś
AnalTerror666 2013-07-16, 14:24 2
Dawać, mamy siłę! będzie Wiedźmiński miecz!

To się wyklepie.
Zgłoś
PiotrekStW 2013-07-16, 14:26 5
Zajebisty pomysł! Gratki autorze tematu.
Ciśniemy go o ten miecz !
KURWA!!!
Zgłoś
n................a 2013-07-16, 14:27 6
Pięknie sadole potrafią się zjednoczyć w słusznej sprawie. Piękne. Komentarze na yt zalane całkowicie

youtu.be/5Zs92eCn11k
Zgłoś
Jednorożec 2013-07-16, 14:28 1
Cytat:

śledzę kanał od dość dawna

ta, jasne. g*wno prawda.
Zgłoś
PiotrekStW 2013-07-16, 14:29 2
Właśnie zobaczyłem komenty na youtube, hehe dajemy rade!
Zgłoś
Bloodex 2013-07-16, 14:30 20
Jeżeli ludzie proszą o coś innego dawajcie im łapki w dół .
Zgłoś
zjerycha 2013-07-16, 14:32 4
ile czasu mnie więcej koleś robi jedną broń? kiedy będzie gotowy?
a i gdzie mam mu wysłać moj adres?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów