📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak to dlaczego? Chcial byc na sadolu.
Nawet od razu mu pogrzeb wyprawili tyle sie ludzi zeszlo.
Przejebane bedzie mial tylko ten co bedzie go zdrapywal z jezdni
Nawet od razu mu pogrzeb wyprawili tyle sie ludzi zeszlo.
Przejebane bedzie mial tylko ten co bedzie go zdrapywal z jezdni
Nemrod90 napisał/a:
Przygłupy rzucające się pod ciężarówki czy pociągi to również śmieci, gdyż są przyczyną niepotrzebnych problemów i często traumy prowadzącym te pojazdy. O debilach skaczących z wysokich pięter nawet nie wspomnę, ich działanie to czyste skurwysyństwo i egoizm. Ktoś chce się zabić? Wszystko spoko, tylko niech to zrobi w skuteczny sposób i bez krzywdzenia innych - powieszenie, strzał w łeb, wbicie ostrza w tętnicę czy rura łącząca wydech auta z kabiną. To są skuteczne i bezpieczne dla otoczenia sposoby na odebranie sobie życia bez głupawego dramatyzmu.
Mam wrażenie że chuja obchodzi jakiegokolwiek samobójcę co ludzie w necie sobie myślą o jego występie.
Jakbym żył w tym pierdolniku, to pewnie też bym chciał jak najszybciej ze sobą skończyć.
Swoją drogą samobójstwo też wykonane po indyjsku. Elegancko zmiażdżone nogi i pogruchotana miednica, a ważniejsze narządy całe Chociaż baniak też niechcący uszkodził, ale nie dlatego, że to zaplanował, tylko dlatego, że przypadek tak chciał.
I standardowy zlot karaluchów, które zwietrzyły atrakcję i przyszły nie po to by pomóc, czy tam zadzwonić po służby, tylko po to aby tamować ruch i się gapić nie rozumiejąc absolutnie nic.
Swoją drogą samobójstwo też wykonane po indyjsku. Elegancko zmiażdżone nogi i pogruchotana miednica, a ważniejsze narządy całe Chociaż baniak też niechcący uszkodził, ale nie dlatego, że to zaplanował, tylko dlatego, że przypadek tak chciał.
I standardowy zlot karaluchów, które zwietrzyły atrakcję i przyszły nie po to by pomóc, czy tam zadzwonić po służby, tylko po to aby tamować ruch i się gapić nie rozumiejąc absolutnie nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów