Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie szanuję samobójców
Dlaczego?
Ja uważam, że każdy człowiek ma prawo dysponować sam swoim życiem, w tym zakończyć go kiedy uzna to za stosowne.
Co innego, to ci co ze sobą kogoś zabijają, szczególnie rodzice swoje dzieci, to dla mnie jest śmieć ludzki.
Dlaczego?
Ja uważam, że każdy człowiek ma prawo dysponować sam swoim życiem, w tym zakończyć go kiedy uzna to za stosowne.
Co innego, to ci co ze sobą kogoś zabijają, szczególnie rodzice swoje dzieci, to dla mnie jest śmieć ludzki.
Przygłupy rzucające się pod ciężarówki czy pociągi to również śmieci, gdyż są przyczyną niepotrzebnych problemów i często traumy prowadzącym te pojazdy. O debilach skaczących z wysokich pięter nawet nie wspomnę, ich działanie to czyste skurwysyństwo i egoizm. Ktoś chce się zabić? Wszystko spoko, tylko niech to zrobi w skuteczny sposób i bez krzywdzenia innych - powieszenie, strzał w łeb, wbicie ostrza w tętnicę czy rura łącząca wydech auta z kabiną. To są skuteczne i bezpieczne dla otoczenia sposoby na odebranie sobie życia bez głupawego dramatyzmu.
on potrzebował pomocy
no i w końcu doczekał się fizjoterapii oponami... już go nie bolą plecy
Dlaczego?
Ja się nie zgadzam na samobójstwo. Ja mam więcej do powiedzenia niż on.
Przygłupy rzucające się pod ciężarówki czy pociągi to również śmieci, gdyż są przyczyną niepotrzebnych problemów i często traumy prowadzącym te pojazdy. O debilach skaczących z wysokich pięter nawet nie wspomnę, ich działanie to czyste skurwysyństwo i egoizm. Ktoś chce się zabić? Wszystko spoko, tylko niech to zrobi w skuteczny sposób i bez krzywdzenia innych - powieszenie, strzał w łeb, wbicie ostrza w tętnicę czy rura łącząca wydech auta z kabiną. To są skuteczne i bezpieczne dla otoczenia sposoby na odebranie sobie życia bez głupawego dramatyzmu.
Zgadzam się. Niepotrzebnie wciągnął w to osoby trzecie. Widać z tego filmu że kierujący autobudem był w takiej traumie po przejechaniu typa że nie miał nawet siły żeby się zatrzymać i spojrzeć na przejechanego. Prawdopodobnie ta trauma będzie mu towarzyszyć do końca życia.
Gościu mógł normalnie jak to w Indiach się robi wejść na pociąg i złapać za trakcję. Byłby lepszy efekt wizualny na filmie i nie straumatyzowałby nikomu nic niewinnego kierowcy.
Zgadzam się. Niepotrzebnie wciągnął w to osoby trzecie. Widać z tego filmu że kierujący autobudem był w takiej traumie po przejechaniu typa że nie miał nawet siły żeby się zatrzymać i spojrzeć na przejechanego. Prawdopodobnie ta trauma będzie mu towarzyszyć do końca życia.
Gościu mógł normalnie jak to w Indiach się robi wejść na pociąg i złapać za trakcję. Byłby lepszy efekt wizualny na filmie i nie straumatyzowałby nikomu nic niewinnego kierowcy.
To prawda ATOBUD ciężko zatrzymać bo to pewnie autobus budowlany ja sama nazwa wskazuje a straumatyzowany kierowca pewnie strzeli dobie w łeb po tej traumie czego i tobie również życzę ja pierdole co za trauma
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów