Wiesz że o brodę można dbać, podobnie jak o resztę ciała? Ale co możesz o tym wiedzieć brudasie jebiący niemytym dupskiem
Uderz w stół, a pedalstwo się odezwie.
Broda i dbanie o siebie - niezły antonim.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówchce nosić brudne włosyKtoś chce nosić na ryju pedalską, śmierdzącą brodę - chuj mu w dupę, jego sprawa, ale kurwa ryżą... Ja pierdolę, to już przesada.
Ktoś chce nosić brudne śmierdzące włosy na głowie jego sprawa. Kurwa szampon...mówi ci to coś? Chyba nie skoro piszesz takie chujowizny.
Ktoś chce nosić na ryju pedalską, śmierdzącą brodę - chuj mu w dupę, jego sprawa, ale kurwa ryżą... Ja pierdolę, to już przesada.
Pisał to pewnie dzieciaczek z dziewiczym wąsem i jednym odstającym włoskiem na brodzie
Ktoś chce nosić na ryju pedalską, śmierdzącą brodę - chuj mu w dupę, jego sprawa, ale kurwa ryżą... Ja pierdolę, to już przesada.
Twój stary taką nosi?
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Pisał to pewnie dzieciaczek z dziewiczym wąsem i jednym odstającym włoskiem na brodzie
Konto założone w 2015 i oto pierwszy post, pięknie się obsrałeś gimbusie.
Twój stary taką nosi?
Też dobrze 2014 i 4. post.
Ktoś chce nosić brudne śmierdzące włosy na głowie jego sprawa. Kurwa szampon...mówi ci to coś? Chyba nie skoro piszesz takie chujowizny.
Chcesz być zarośniętym śmierdzącym grzybem, nie moja sprawa, ale według mnie, jedyne włosy w obrębie twarzoczaszki u mężczyzn, to powinny być brwi i rzęsy (bo są potrzebne), reszta to niehigieniczny, pedalski syf.