📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jbone napisał/a:
nigdy nie pobija/dobija się niczego na sprężynującym podłożu.
Właśnie chciałem to napisać. Niektórzy w ogóle nie znają prawa fizyki
Ktoś chce nosić na ryju pedalską, śmierdzącą brodę - chuj mu w dupę, jego sprawa, ale kurwa ryżą... Ja pierdolę, to już przesada.
A wystarczyło przy drugim podejściu uderzyć odwrotnie, czyli obuch siekiery w podłoże, a pieniek u góry.
KrystekKrystek napisał/a:
A wystarczyło przy drugim podejściu uderzyć odwrotnie, czyli obuch siekiery w podłoże, a pieniek u góry.
Oho! widzę znawca, znaczy rąbać na Geralta?
Dzieciaki na wsi 13-14 lat potrafią te drwa rąbać...
dignogato napisał/a:
Wiesz że o brodę można dbać, podobnie jak o resztę ciała? Ale co możesz o tym wiedzieć brudasie jebiący niemytym dupskiemKtoś chce nosić na ryju pedalską, śmierdzącą brodę - chuj mu w dupę, jego sprawa, ale kurwa ryżą... Ja pierdolę, to już przesada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów