📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze.
To nie chiński tylko japoński.
Po drugie.
To jest jakaś reklama kursów języka angielskiego.
Ma być on przystępny i dla ludzi z wenus jak i z marsa (czyli takie i dla kobiet i dla mężczyzn jak mniemam).
Znajomość języka angielskiego ma uchronić przed poniesieniem porażki.
Twój poziom angielskiego gwałtownie wzrośnie za sprawą indywidualnych zajęć z osobą o większym doświadczeniu(pewnie chodzi o native speakera).
Po trzecie.
Nie jestem mistrzem tłumaczenia, ale o to mniej więcej chyba tu chodzi.
To nie chiński tylko japoński.
Po drugie.
To jest jakaś reklama kursów języka angielskiego.
Ma być on przystępny i dla ludzi z wenus jak i z marsa (czyli takie i dla kobiet i dla mężczyzn jak mniemam).
Znajomość języka angielskiego ma uchronić przed poniesieniem porażki.
Twój poziom angielskiego gwałtownie wzrośnie za sprawą indywidualnych zajęć z osobą o większym doświadczeniu(pewnie chodzi o native speakera).
Po trzecie.
Nie jestem mistrzem tłumaczenia, ale o to mniej więcej chyba tu chodzi.
Oni pokazują, co będą robić w nocy.
Na pewno lepsza taka reklama niż "tatooo kuuupa" albo "ale ja chce u Tomka"
jakaś nowa sekta?
Po pierwsze i najważniejsze : jak zobaczysz w necie filmiki japońsko/chińskie nie próbuj ich zrozumieć.
Dobra ludzie zrzuta narodowa na kolejną bombę atomową dla kitajców.
Pierwsza zasada internetu: Nie próbuj zrozumień japońców i chińczyków...
nie próbuj zrozumieć*** sory
nie próbuj zrozumieć*** sory
To sa wybory na Admirala Gwiezdnej Floty.
rozróżniaj chiński od nippońskiego bo to wielka różnica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów