Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a mnie zniesmaczył skok na bańkę, bo to takie murzyńskie... i za to piwa nie dam. W imię zasad.
Też tak dawno temu uważałem, ale Sadol wyprowadził mnie z błędu...
Co innego walka dwóch białych, co innego walka z podejrzanym etnicznie. W tej drugiej nie ma zasad i albo to Ty użyjesz wszelkich dostępnych środków do pokonania przeciwnika, albo to Ciebie będą skrobać z ulicy. Ważny również tutaj jest aspekt psychologiczny, bo podejrzani etnicznie za bardzo się rozpanoszyli pod przykrywką poprawności politycznej i wydaje im się obecnie, że wszystko im wolno... Tym bardziej browarek dla tamtego pana...
Chuj mu w dupsko za skakanie po leżącym. Dla mnie jest gorszy od bambusa w tej chwili.
Jeżeli uważacie że to nie fer skakanie po leżącym to uważacie że asfalt to nie asfalt.
Jeżeli uważacie że asfalt to nie asfalt to przy bylejakim spotkaniu poczęstuje was nożem i nie będziecie dalej pisać na sadisticu.
a mnie zniesmaczył skok na bańkę, bo to takie murzyńskie... i za to piwa nie dam. W imię zasad.
Przyjacielu nie rozumiesz... Tam była spora dziura i podskoczył, żeby ubić lepiej
gdy walczysz z czarnym to po pierwsze musisz mieć oczy w około głowy bo oni często potrafią atakować w grupie wychodzi jeden na solo, a nagle dostajesz strzała z tyłu w łeb, i uwierzcie jeden taki cios z nienacka powoduje to ze lądujecie na glebie, a ten to wyszedł z tobą na solo skacze Ci po bani, dlatego gdy walczysz z nimi walcz na ich zasadach inaczej jesteś z góry przegrany.....
CIekaw jestem czy takiego doswiadczenia nabyłeś napierdalajac sie z czarnymi czy jednak znasz to z kontaktów z lokalnymi sebiksami ?
Jak na moj gust koles zachował sie jak czarnuch wiec jest czarnuchem - w przeciwienstwie do np. takiego Izu który jest bardziej biały niż spora czesc rdzennych rodaków - ot taki paradoks potwierdzajacy prawde starą jak swiat ze pozory mogą mylic...
Też tak dawno temu uważałem, ale Sadol wyprowadził mnie z błędu...
Co innego walka dwóch białych, co innego walka z podejrzanym etnicznie. W tej drugiej nie ma zasad i albo to Ty użyjesz wszelkich dostępnych środków do pokonania przeciwnika, albo to Ciebie będą skrobać z ulicy. Ważny również tutaj jest aspekt psychologiczny, bo podejrzani etnicznie za bardzo się rozpanoszyli pod przykrywką poprawności politycznej i wydaje im się obecnie, że wszystko im wolno... Tym bardziej browarek dla tamtego pana...
Tez mialem watpliwosci ,ale to mnie przekonalo,daje piwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów