18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Takie tam, wpasowujące się w naszego sadola kreskówki... Zapraszam do oglądania

Materiał nie własny.

"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i ruchaj innych w dupe ile wlezie póki się nie wkurwią." ~browarmanek
Zgłoś
Juzide 2015-02-24, 22:26 2
Jakie to jest super popierdolone
Zgłoś
Alex_De_Large 2015-02-24, 23:07 3
Kocam nasz język, w wersji angielskiej są same odmiany fack'ów.

Kiedyś byłem Rhox'em i pokazywałem dupę, wyrosłem z tego.
Zgłoś
fliper210 2015-02-24, 23:10
czy zostanie podniesiona ilość otrzymanych piw aby temat dostał się na główną ?
Zgłoś
Markosz 2015-02-24, 23:12 4
To jest kurwa śmieszne? Dno...
Zgłoś
moonelq 2015-02-24, 23:24
@up 2x up

Nic nie stoi na przeszkodzie abyście poszukali czegoś lepszego, śmieszniejszego. Mi sama treść tych kreskówek nasunęła myśl o wrzuceniu ich na sadola. Jest pokurwione? Jest. W czym problem? Gorsze tematy lądują na głównej...

"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i ruchaj innych w dupe ile wlezie póki się nie wkurwią." ~browarmanek
Zgłoś
fliper210 2015-02-24, 23:46
moonelq napisał/a:

@up 2x up

Nic nie stoi na przeszkodzie abyście poszukali czegoś lepszego, śmieszniejszego. Mi sama treść tych kreskówek nasunęła myśl o wrzuceniu ich na sadola. Jest pokurwione? Jest. W czym problem? Gorsze tematy lądują na głównej...

a ja jestem kurwa za tym aby sadol był płatny 20-30 zł na rok lub więcej i spokój od jakiś chujowych tematów (tak wiem sam nic nie wrzucam ale to dlatego że jestem jebaną leniwą pizdą)
Zgłoś
ZULUL 2015-02-24, 23:47 2
pojebany kamień uratował temat
Zgłoś
Catar 2015-02-24, 23:52 1
2:40, o co chodzi z tym miażdżeniem czaszki? Przecież Mario uderzał PIĘŚCIĄ
Zgłoś
Lucian201 2015-02-25, 0:47
dla mnie ok
Zgłoś
NinjaAlbertoSan 2015-02-25, 1:45
Mario w spolszczonym "Racist Mario" nie brzmi jak włoch tylko jak ktoś z kresów wschodnich .
Leci piwko.
Zgłoś
jurijdawidow 2015-02-25, 12:46
Polska wersja lepsza niż orginał!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów