📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
Jedna koza i pół Afganistanu się rzuci...
Jedna koza i pół Afganistanu się rzuci...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Ciekawe ile samochodow rozjebali zanim dobrali odpowiednia wielkosc spadochronu ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
no zakladam ze mimo ze debile to jednak paru sprytnych maja. Po to jest fizyka i matematyka ;P
wow, ta czasza pilota za samolotem przez kilka sekund, masakra jaki to opor musi wytrzymac. Super piwo!
Samolot poleciał a kluczyków nima.
legendarny ziomie stwierdzam ze lubie ogladac wiekszosc tego co wrzucasz
piwo
piwo
Za miękkie lądowanie jak na sadola... ;/
Poza tym:
Kłamca!!! To jest jakaś kamerka na na masce, albo przednim zderzaku, a nie ze środka!
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
Poza tym:
LegendarnyZiom napisał/a:
Tak, jest ujęcie ze środka pojazdu.
Kłamca!!! To jest jakaś kamerka na na masce, albo przednim zderzaku, a nie ze środka!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów