Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale wystarczylo nie najebac 3krotnosci DMC;) Ja sie dziwie ze w tych gownokrajach wywrot daje rade podniesc. Ale stawiam piwo, ze skoro doklepuja absurdalne ilosci lag do resorow, to bezpieczniki w hydraulice tez wykrecone. Jedyne co moze powstrzymac pompe, to jej fizyczna dezintegracja lub pekniete weze. Ot taka ekonomia. lepiej zeby jeblo, ale 3x przewiozlo 3x wiecej. U nas tez czasami januszki tak probuja. Pamietam historie mojego starego jak jeszcze z 10 lat temu jezdzil czasem wanna. Najebali mu na plasko. Hydralika powiedziala niee.. I recznie pozniej na miejscu rozladunku zrzucali urobek;) Taka oszczednosc niedoswiadczonego koparkowego. Najebac do pelna ziemii, brawo.
Tutaj wystarczyło podnieść skrzynię do odpowiedniej wysokości, zablokować burtę tylną i pomóc ręcznie. Ale niechęć do pracy powoduje koszty, jak widać
Tutaj wystarczyło podnieść skrzynię do odpowiedniej wysokości, zablokować burtę tylną i pomóc ręcznie. Ale niechęć do pracy powoduje koszty, jak widać
dokładnie otworzyć na30% zrzucić i jak ciężar zmaleje wtedy można szkubać po trochu do góry.tu ewidentnie błąd kierowcy który myślał że wiózł groszek. a wiózł glinę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów