📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kiedyś wymyślą wysuwaną przeciw wagę z przodu. Kiedyś. Ale na razie jest fajnie.
Kręcił go, jakby wiedział co się stanie.
Gdyby u nas ITD go zaważyło to byłby bohaterem w regionalnej gazecie
Co by nie mówić to rozładował się błyskawicznie.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Oskarowa robota. Sławek Idziak byłby zachwycony.
Zamknął drzwi na czas, zapiął pasy więc nie ma tematu 😅
On miał tylko ziemię wysypać, o karczowaniu lasu nie było nic w umowie.
FulTun napisał/a:
Kiedyś wymyślą wysuwaną przeciw wagę z przodu. Kiedyś. Ale na razie jest fajnie.
ale wystarczylo nie najebac 3krotnosci DMC;) Ja sie dziwie ze w tych gownokrajach wywrot daje rade podniesc. Ale stawiam piwo, ze skoro doklepuja absurdalne ilosci lag do resorow, to bezpieczniki w hydraulice tez wykrecone. Jedyne co moze powstrzymac pompe, to jej fizyczna dezintegracja lub pekniete weze. Ot taka ekonomia. lepiej zeby jeblo, ale 3x przewiozlo 3x wiecej. U nas tez czasami januszki tak probuja. Pamietam historie mojego starego jak jeszcze z 10 lat temu jezdzil czasem wanna. Najebali mu na plasko. Hydralika powiedziala niee.. I recznie pozniej na miejscu rozladunku zrzucali urobek;) Taka oszczednosc niedoswiadczonego koparkowego. Najebac do pelna ziemii, brawo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów