📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wasze Mamy nie mówiły Wam że nie zabijaj? Nie za uwarzyły i nie zruciły Wam uwagi że gry w które gracie robią nie zdolnych do empatii dewiantów? Że rosną z Was maszynki. To ja Wam powiedziałem Przychlaściaki
@ up
znaczy że śmieszny komentarz? Nie za uwarzyły... Zupę warzyły i jakoś tak wyszło... Przychlaściaki... Szukałem po tagach nie znalazłem... Jak było to go wyjebać....
znaczy że śmieszny komentarz? Nie za uwarzyły... Zupę warzyły i jakoś tak wyszło... Przychlaściaki... Szukałem po tagach nie znalazłem... Jak było to go wyjebać....
Cytat:
Wasze Mamy nie mówiły Wam że nie zabijaj? Nie za uwarzyły i nie zruciły Wam uwagi że gry w które gracie robią nie zdolnych do empatii dewiantów? Że rosną z Was maszynki. To ja Wam powiedziałem Przychlaściaki
Stanisław Lem napisał/a:
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
I teraz kto pierwszy dobiegnie na strefe zrzutu i pierwszy F wciśnie
niby nic takiego, a fajnie się ogląda
-Dobra robota żołnierzu! Zrzucamy Ci losowy pakiet pomocy!
-Dobra robota żołnierzu! Zrzucamy Ci losowy pakiet pomocy!
Friendly care package inbound.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów