Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Więcej luzu. Widać jaki z ciebie macho. Chcesz kopać człowieka który dostał już wystarczającego kopniaka. Wąski nie zaimponowałeś w tym momencie. Ja bym mu dał jakiegoś batonika żeby mnie oszczędził albo zapytałbym czemu to robi bo na 100% chce komuś pomóc. Ludzie do qrwy nędzy, trochę kreatywnego myślenia.
W Polsce i innych cywilizowanych krajach i kilku mniej cywilizowanych masz rację ale w ,US trafiłby na jakiegoś zjeba ,który miałby mniej luzu ode mnie i wjebałby w niego cały magazynek. Więc tak uważam ,że kopy byłyby lepsze w tym wypadku i położeniu geograficznym bo czegoś by go nauczyły i nie odjebałby czegoś podobnego po raz drugi. Trzeba rozróżniać życie od filmu w TV. P.S Sprzedawca też za wiele luzu nie miał skoro zadzwonił po bagiety zamiast postawić batonika. Pozdrawiam
Serio? 15 lat puchy dla dauniaka za pseudonapad z w chuj zabawkowym pistoletem na wodę? Na miejscu typa wyjebałbym go na kopach ze sklepu i nawet po bagiety nie dzwonił bo po co? Ja jebie
Człowieku, proszę Cię, uspokój się!
Oddaj chromosomy!
W Polsce i innych cywilizowanych krajach i kilku mniej cywilizowanych masz rację ale w ,US trafiłby na jakiegoś zjeba ,który miałby mniej luzu ode mnie i wjebałby w niego cały magazynek. Więc tak uważam ,że kopy byłyby lepsze w tym wypadku i położeniu geograficznym bo czegoś by go nauczyły i nie odjebałby czegoś podobnego po raz drugi. Trzeba rozróżniać życie od filmu w TV. P.S Sprzedawca też za wiele luzu nie miał skoro zadzwonił po bagiety zamiast postawić batonika. Pozdrawiam
Tylko jebana ciotka by atakowała niepełnosprawnych. Z daleka widać że ma zabawkę. Jak by psy wpadły to by ją pewnie wyrzucił i się rozpłakał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów