📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za dałn. Daj śrubokręt, łazienka jest xamknięta!
Pozytywnie zakręcony. Krzywdy nie zrobi a można się pośmiać. Szkoda że nie ma zakonczenia
A to nicpoń muminek...
dyby ten ćwok był czarny to sprzedawca bez dyskusji wyskoczyłby z hajsu. Kolor skóry przeszkadza chłopakowi w osiąganiu życiowych celów.Stop dyskryminacji.
Chciałbym się pożegnać z wami użytkownikami sadistica. To była wspaniała przygoda. Czas przeprosić YouTube i wracać do rzeczywistości.
smc napisał/a:
Dostał 15 lat odsiadki...
Serio? 15 lat puchy dla dauniaka za pseudonapad z w chuj zabawkowym pistoletem na wodę? Na miejscu typa wyjebałbym go na kopach ze sklepu i nawet po bagiety nie dzwonił bo po co? Ja jebie
Przypomnial mi sie suchar
wchodzi szeryf do autobusu pelnego downow i krzyczy:
: evrybody down
A downy odpowiadaja
: Yyyyyyyeeeeessssss
Koniec. Ide walic klocka po kawie
wchodzi szeryf do autobusu pelnego downow i krzyczy:
: evrybody down
A downy odpowiadaja
: Yyyyyyyeeeeessssss
Koniec. Ide walic klocka po kawie
Stołndzisz napisał/a:
Serio? 15 lat puchy dla dauniaka za pseudonapad z w chuj zabawkowym pistoletem na wodę? Na miejscu typa wyjebałbym go na kopach ze sklepu i nawet po bagiety nie dzwonił bo po co? Ja jebie
Więcej luzu. Widać jaki z ciebie macho. Chcesz kopać człowieka który dostał już wystarczającego kopniaka. Wąski nie zaimponowałeś w tym momencie. Ja bym mu dał jakiegoś batonika żeby mnie oszczędził albo zapytałbym czemu to robi bo na 100% chce komuś pomóc. Ludzie do qrwy nędzy, trochę kreatywnego myślenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów