Kilka faktów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobry narrator
Dla jednych kulka gowna jest calym zyciem, dla innych niczym. Epizod z czczeniem robakow w starozytnym egipcie ukazuje jak silnie potrafi oddzialywac religia na biedny ludzki umysl... I pomyslec ze przez takiego zuczka toczacego gowno, cale starozytne armie potrafily zmienic swoje plany by przypadkiem nie sciagnac na siebie gniewu bogow.
Idac dalej mozemy uznac ze zwykla kulka gowna sama w sobie jest bezwartosciowa, jednak niektorym daje szanse zycia, inni potrafia takiej rzeczy przypisac udzial boski, co nagle czyni ja swietoscia ktora trzeba respektowac, mozemy porownac ta kulke do pieniedzy ktore same w sobie sa takze bezwartosciowe, ale dla nas maja wartosc, a takze mozemy porownac nawet do naszego zycia, ktore dla innych jest bezwartosciowe a dla nas wszystkim co mamy.
Idac dalej mozemy uznac ze zwykla kulka gowna sama w sobie jest bezwartosciowa, jednak niektorym daje szanse zycia, inni potrafia takiej rzeczy przypisac udzial boski, co nagle czyni ja swietoscia ktora trzeba respektowac, mozemy porownac ta kulke do pieniedzy ktore same w sobie sa takze bezwartosciowe, ale dla nas maja wartosc, a takze mozemy porownac nawet do naszego zycia, ktore dla innych jest bezwartosciowe a dla nas wszystkim co mamy.
A propos gówna to może przestań wrzucać każdy filmik który zobaczysz w necie tylko zastanów się czy materiał jest warty wrzucenia...
up
skończyłeś? Będę wrzucał co mi się podoba I wyjebane mam totalnie co ty o tym myślisz. Więc nie spinaj się
skończyłeś? Będę wrzucał co mi się podoba I wyjebane mam totalnie co ty o tym myślisz. Więc nie spinaj się
okar19 napisał/a:
Będę wrzucał co mi się podoba I wyjebane mam totalnie co ty o tym myślisz.
Wrzucasz to dla ludzi czy dla jebanych wirtualnych piw?
Takeda, dla piw zapewne, bo brak tłumaczenia z obcego języka. Ja angielski ogarniam, ale są użytkownicy, którzy się tego języka nie uczyli, więc wg autora "mają problem". Szkoda, że nie można odejmować piw...
gówniany film
Żuk Stefan cieszy się z byle gówna
Okar to taki forumowy gimbus. Wszędzie się wypowiada, dodaje masę zbędnego gówna z nadzieją, że wejdzie na główną. E-punkty są chyba jego życiem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów