📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
anna496 napisał/a:
(...)stworzenia kocyka Madzi, dziury w placu zabaw, Trybsona i ortalionowych zbroi dresiarskiego pułku?
Trybson naprawde jest z Sosnowca ?
Nie polecam tej wiochy. Wzdłuż całej mierzei pomiędzy Morzem Bałtyckim a jeziorem Jamno znajduje się sznur bazarów, kiosków i budek ze śmierdzącym i ohydnym żarciem. Brak promenady, brak perspektyw do spędzenia czasu z dzieciakami i zewsząd pałętające się watahy agresywnej i pijanej młodzieży. Zresztą komentarz sadola "papaj" doskonale oddaje klimat i wygląd tego miejsca Byliśmy tam z dziewczyną w zeszłym roku, pojechaliśmy "na dziko" nie rezerwując noclegu. Mieliśmy zamiar na miejscu coś znaleźć, ale przyjechaliśmy w długi weekend i to był błąd. Żadnego wolnego pokoju, a te które były wolne nie nadawały się do zamieszkania: śmierdzące pokoje, smród z kibla, rozwalające się łóżka, na ścianach pleśń, ale ceny... oczywiście od 60 zł w górę Na dodatek nie było gdzie zaparkować i stanęliśmy na trawniku. Po męczącym powrocie z bezskutecznego szukania noclegu przy naszym samochodzie stała Straż Gminna i na koniec musieliśmy jeszcze zapłacić 50 zł mandatu za zaparkowanie w niedozwolonym miejscu... Szybko wyjechaliśmy z tej speluny i na szczęście znaleźliśmy nocleg w pobliskim Kołobrzegu.
Heee Całkiem ciekawi ludzie
laska - mosquito napisał/a:
Trybson naprawde jest z Sosnowca ?
Tak jestem z Sosnowca
Z filmu wynika ze ci co im tam mecza dupe sa cwyklymi cwelami ,niech sie zajma kurwa swoja dupa,plaza jest dla wszystkich ,moge tam sobie robić co mi sie i wylacznie podoba ,gimbusy jebane kto im tam zabroni spać
Raul;-)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów