18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
wkristof 2014-02-18, 19:35
melanz bez krzycha to nie melanz
Zgłoś
Wojtass84 2014-02-18, 19:39 8
Stróże prawa się znaleźli kurwa jego mać. Odespali by swoje i poszliby dalej chlać gdzie indziej, bo tu widać że alko się skończyło.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
zakart 2014-02-18, 19:43 65
Z filmu wynika, że 3 gości najebało się 2 piwami i kawałkiem deski...
Zgłoś
janniezbedny23 2014-02-18, 19:48
To Polska właśnie
Zgłoś
19WTJ89 2014-02-18, 20:20 11
Chuj najebali się ? najebali !!! to po kiego chuja te czerwone hasselhofy drążą temat !!!
Zgłoś
~DMT 2014-02-18, 20:56 9
Widać że patologia, i słusznie zrobili że zadzwonili na psy. Nie raz mi się zdarzyło po grubym melanżu wyjebać się na plaży i odespać swoje. Podeszli, spytali czy nic mi nie jest, pełna kulturka zarówno z ich jak i mojej strony, żadnych psów, czy straszenia nimi, czy jakimiś mandatami. Poleżałem sobie jeszcze ze 3 godzinki, wstałem, wjebałem się do wody popływałem chwilę, i poszedłem do chłopaków wypić z nimi skrzynkę piwa. Do dziś się znamy, a było to już chwilę temu. Jak się umiesz zachować jak człowiek, to i człowiek, człowiekiem dla Ciebie będzie...Pozdrawiam

Q L I M A X
Zgłoś
peyotecfc 2014-02-18, 22:31 6
Chłopaki zostali poproszeni przez plażowiczów, aby coś zrobić z tymi śmierdzielami! Tym bardziej, że były tam dzieci. Dlatego drążą temat...

Ps. Nikt nie zadzwonił po policje.
Zgłoś
papaj 2014-02-19, 0:21 5
W Mielnie latem to normalka. Jest sezon, w chuj bydła się zjeżdża (między innymi ja) i miejscowe żule są kurwa w niebie! Wysępią od przyjeżdżających w chuj siana a później chleją. I jebać to że ktoś poprosił czerwonych o wypierdolenie meneli bo Mielno nie jest miasteczkiem dla rodzin z gnojami. Każdy wie na co się pisze jadąc tam w sezonie.
Zgłoś
fiflok-siusiak 2014-02-19, 6:26 1
Mielno zniszczy każdego...
Zgłoś
meier 2014-02-19, 13:31
byłem i mnie nie zniszczyło

asdasdasd
Zgłoś
clean_east_wood 2014-02-19, 13:44 2
budzą człowieka na kacu to się nie dziwie ,ze tak reaguje. Sam w wakacje spałem w Dębkach w krzakach czy w lesie na ściółce. Nie było mnie stać nawet na pole namiotowe bo wszystko przepiłem ,ale co się najebałem to moje. Ahooooj Witaj Przygodo nasze wspomnienia są tylko nasze.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2014-02-19, 13:52 1
Tato ! Nareszcie ! Tyle lat Cię szukałem ! pamiętasz lato 88 ? Poznałeś wtedy śliczną Mariolę, moją mamę, zbieram na bilet do Mielna i znajde Cię, już traciłem nadzieję, że się spotkamy.

Chuj mi na imię.
Zgłoś
a................6 2014-02-19, 14:00 4
Więc mówicie, że Mielno próbuje dogonić Radom i Sosnowiec, by połączyć siły, zbudować imperium i podbić świat zaawansowaną technologią? Zbudują roboty, żeby sami mogli chlać i użyją materiałów, które były wykorzystywane do stworzenia kocyka Madzi, dziury w placu zabaw, Trybsona i ortalionowych zbroi dresiarskiego pułku?
Zgłoś
Momonti 2014-02-19, 14:19
@Zakart
Widać nie wiesz jak można najebać (nawet się) za pomocą deski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów