jak to polski menel w berlinie na dworcu jest
zule pija plyn do odkazania a lekarze maja nawet 200zl na godzine z dodatkiem pandemicznym. Lekarz moze byc na 24 w szpitalu i za 1 dzien potrafi zarobic wiecej niz normalny, ciezko pracujacy czlowiek. Czesto "bedac" w szpitalu - lakarz spierdala do prywatnego gabinetu. 200zl za wizyte. nawet 5 pacjentow w ciagu godziny... potem wraca do szpitala sie przespac... dobry fachman zarobi w 1 dzien z 5 lub 6 tysiecy... i taki lekarz ma powiedziec prawde, ze koronawirus nie taki grozny? Lekarze maja teraz swoj czas i jesli by od nich zalezalo - pandemia nie powinna sie nigdy skonczyc.
Panie Kaczyński, prosimy opuścić Sadola i nagonkę na lekarzy prowadzić w TVP
Panie Kaczyński, prosimy opuścić Sadola i nagonkę na lekarzy prowadzić w TVP
nie pierdziel, bo każdy kto zna środowisko medyczne wie ,że lekarze mają obecnie jak w raju,
zarówno o ilość obowiązków w większości, oraz wynagrodzenie
nie pierdziel, bo każdy kto zna środowisko medyczne wie ,że lekarze mają obecnie jak w raju,
zarówno o ilość obowiązków w większości, oraz wynagrodzenie
Taki raj jest to dlaczego wyjeżdzają? I przeliczył ktoś ile etatów ciągną za te niby niebotyczne zarobki? Słyszales cos o sympatii Ziobry do lekarzy? Co zrobił z zyciem lekarzy, ktorzy mieli nieszczescie leczyc jego ojca?
cóż, nie odniosę się do twojej wypowiedzi merytorycznie, bo za krótko tu jestem, ale
jesteś różowa, nezależnie od płci
Taki raj jest to dlaczego wyjeżdzają? I przeliczył ktoś ile etatów ciągną za te niby niebotyczne zarobki? Słyszales cos o sympatii Ziobry do lekarzy? Co zrobił z zyciem lekarzy, ktorzy mieli nieszczescie leczyc jego ojca?
tak krótko, te chuje ktore wyedukowli się za moje podatkowe pieniądze, a wyjeżdzają i jak pierdolone złodzieje wyjeżdzają, nie oddając kasy za kształcenie, są
zwykłymi kurwami,
co do Ziobry,
jestem zwykłym człowiekiem, ale on kiedyś pomógł, zwykłemu nieznajomemu ,
zero interesowności, ale zwykła uczciwość ,zwykłego człowieka
i tak debile nie zrozumieją,
ideologia ich pogrąża w nic
Witam Wszystkich
Dla zainteresowanych posiadam duża ilość płynów do dezynfekcji w niskich cenach.
Szczegółową ofertę znajdziecie na stronie sklepu (Regulamin: 4.11. Zakazana jest reklama usług, produktów, lub innych stron internetowych bez zgody Administracji.
)
a ja mam maseczki w cenie 15gr. za szt.
sprzedaż w opakowaniu 2000szt.
czyli karton 300zł
POjeby ,myślą że żartuję
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów