📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piesza sama sobie winna. Zabiła siebie i dzieci. W ogóle w Arabii to mają fajnie, baby nigdzie nie mogą pójść bez opieki mężczyzny. I tam jakoś takich wypadków nie ma.
Zarejestruj napisał/a:
Co ty pie.rd.oli.sz? Pewnie za bobasa upuścili cię na głowę i dlatego tak postrzegasz teraz otoczenie.
"Pierdolisz" na sadisticu piszemy razem.
Za dużo siedzisz na pudelku i kwejku, gdzie nie wolno pisać : "Pierdolisz"
Ale tutaj jest jeszcze wolności trochę i normalni moderatorzy.
Ps. majkelson ma rację w komentarzu.
A Ty nie pierdol
Bo pierdolisz
Zarejestruj napisał/a:
Co ty pie.rd.oli.sz? Pewnie za bobasa upuścili cię na głowę i dlatego tak postrzegasz teraz otoczenie.
Solidna riposta. Od czasów tego pewnego upadku na głowę takiej nie słyszałem.
Przy najlepszych zabezpieczeniach na świecie najlepszej organizacji ruchu i tych innych gównach co to niby poprawiają bezpieczeństwo no bo pewnie poprawiają w jakimś większym lub mniejszym stopniu to i tak nie unikniemy tak wypadków one zawsze się będą zdążały może w mniejszym stopniu ale będą jak by to pan w czarnej sukience powiedział Bóg miał inny plan dla tej rodziny i teraz są szczęśliwsi;-)
Te cepy co piszą, że to wina babki, to albo jakieś niedorozwoje, albo wyborcy PiSu.... albo jedno i drugie.
Po milionie podobnych filmików na Sadolu mogę z bardzo dużym prawdopodobieństwem przypuszczać, że kierowca zapierdalał lewym albo środkowym pasem i się zagapił. W momencie, gdy dotarło do niego, że samochody z przodu już stoją a on nie zdąży wyhamować to postanowił je ominąć (dlatego tak go zarzuciło aż na sam krawężnik), jednocześnie wpierdalając się w babkę z dziećmi.
Tak więc babka go nie widziała (a ewidentnie patrzyła o 0:03s), bo felerny kierowca wtedy jeszcze był na innym pasie.
Po milionie podobnych filmików na Sadolu mogę z bardzo dużym prawdopodobieństwem przypuszczać, że kierowca zapierdalał lewym albo środkowym pasem i się zagapił. W momencie, gdy dotarło do niego, że samochody z przodu już stoją a on nie zdąży wyhamować to postanowił je ominąć (dlatego tak go zarzuciło aż na sam krawężnik), jednocześnie wpierdalając się w babkę z dziećmi.
Tak więc babka go nie widziała (a ewidentnie patrzyła o 0:03s), bo felerny kierowca wtedy jeszcze był na innym pasie.
Dzisiaj napisał/a:
"brak info kiedy i gdzie ale sporo wskazuje na wschód..."
patrzac na znak przystanku autobusowego oraz kolor przejscia na pasach - obstawiam na...
To jest Kacapowo. Sledkom co jest znak wodny na filmiku, to jakiś ichniejszy skurwiały komitet śledczy.
majkelson napisał/a:
Wprowadziła dzieci na śmierć.
I zaraz baby będa się zasłaniać tym, że może miała problemy, może przemęczona i czasem się zamyśli kobieta.
Tutaj mamy piękny obrazek do czego brak ogarniania otoczenia wokół siebie może doprowadzić.
Szkoda dzieci.
ciebie to chyba lekarz po porodzie upuścił na ziemię i zamiast cię klepnac to zajebał ci buta na głowie.
Zarejestruj napisał/a:
pierdolisz jak potłuczony dobrze mówi jak nie ogarniasz 24/7 co się dookoła ciebie dzieję i nie myślisz to tak się kończy jak na załączonym filmie !
Babka przed wejściem na jezdnie patrzy w prawą stronę, chociaż wchodzi na prawy pas. Powinna spoglądać w lewo, wtedy zauważyła by pojeba zbliżającego sie do przejścia szybko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów