📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wprowadziła dzieci na śmierć.
I zaraz baby będa się zasłaniać tym, że może miała problemy, może przemęczona i czasem się zamyśli kobieta.
Tutaj mamy piękny obrazek do czego brak ogarniania otoczenia wokół siebie może doprowadzić.
Szkoda dzieci.
I zaraz baby będa się zasłaniać tym, że może miała problemy, może przemęczona i czasem się zamyśli kobieta.
Tutaj mamy piękny obrazek do czego brak ogarniania otoczenia wokół siebie może doprowadzić.
Szkoda dzieci.
To ten pedalarz doprowadził do tego czynu
Po prostu selekcja naturalna. Słabe, niemyślace jednostki się unicestwiają. Dzieci szkoda, ale patrząc na geny też miałby problem.
Najlepsze jest potem tłumaczenie takich dzbanów za kierownicą że on musi zapierdalać bo nie ma czasu.
majkelson napisał/a:
Wprowadziła dzieci na śmierć.
Szkoda dzieci.
Co ty pie.rd.oli.sz? Pewnie za bobasa upuścili cię na głowę i dlatego tak postrzegasz teraz otoczenie.
Ale zajebał combo
Kibol83 napisał/a:
Mózg kobiety widzi tylko na 3m i tylko na wprost.
A tej kurwy za kółkiem, to na ile?
"brak info kiedy i gdzie ale sporo wskazuje na wschód..."
patrzac na znak przystanku autobusowego oraz kolor przejscia na pasach - obstawiam na...
patrzac na znak przystanku autobusowego oraz kolor przejscia na pasach - obstawiam na...
Jak zawsze uważam że pieszy debil sam sobie winny że wlazł pod auto, to tutaj kierowcę powinni odrazu na gałęzi powiesić, albo palik zastrugac.
Kurwa szanujmy sie - baba naprawde była zorientowana - weszła dosłownie na 1/3 szerokości pierwszego pasa i już dostrzegła auto tyle że najpierw popatrzyła sie w przeciwną stronę mimo ruchu jednokierunkowego co mi np tez się czasami zdarza przez nawyk przechodzenia w wiekszości przez pasy w małych miasteczkach . A ta kurwa w aucie już bliżej prawej strony jechac nie mogła - gdyby jechał środkiem apsa to by nikogo nie uderzył. Chuj w aucie do powieszenia przez najbliższy sąd monopolowy.
Idealny przykład, że zatrzymywanie się przed pasami i puszczanie pieszych karaluchów doprowadza do tragedii. Popierdolone lewackie przepisy - "silniejszy" ma ustępować "słabszemu"
Powinno się w Polsce zorganizować taką akcję rozjeżdżania pieszych na pasach, nie ma tyle miejsc w więzieniach by wszystkich pozamykać.
Powinno się w Polsce zorganizować taką akcję rozjeżdżania pieszych na pasach, nie ma tyle miejsc w więzieniach by wszystkich pozamykać.
Baba jak to baba, głupie niemyślące stworzenie prócz nieulicznych wyjątków. Ale ja będąc tam jako świadek, tego typa bym tam tak napierdalał nim by policja przyjechała że i mnie by aresztowano... Na nogach by nie ustał. Jebany morderca w samochodzie !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów