MrJark0, Uważaj sobie co chcesz ale chyba widzisz różnice pomiędzy:
a) 0,5h lasku a milionami drzew w całej Cebulandi wraz z puszczą białowieską,
b) zegarkiem za 10 tyś złoty Nowaka a stodołą Szyszki za 0,5 mln,
C) przejęzyczeniami Petru a słowami doktora prawa że Prawo to on i nikt mu nie wmówi że czarne jest czarne a białe jest białe,
d) załatwieniem znajomemu pracy na wysokim stanowisku a tysiącami przypadków ciężkiego nepotyzmu gdzie wszystkie możliwe stanowiska zostają przejęte przez zupełnie niekompetentnych i głupawych sebiksów, właścicieli kebabów, żon i kochanek ministrów i wiceministrów
e) rządową narracją a rządową propagandą gdzie w telewizji publicznej transmisja live odbywa się z 10 minutowym opóźnieniem i cenzurą, znikają linie z jezdni na potrzeby narracji a kłamstwo goni kolejne kłamstwo.
f) nieudolność w rządzeniu a celowe łamanie prawa i wykorzystywanie go do własnych prywatnych interesów
Można by wymieniać jeszcze długo ale szkoda czasu, podstawową różnica jest że PISowskie kurwy robią to bezczelnie na nieograniczoną skalę i śmieją się przy tym Cebulakom w twarz na co w sumie sami sobie zasłużyliście.
To trochę hipokryzja z mojej strony że tak piszę bo dzięki tym idiotą i wam którzy ich wybraliście sam odnosiłem bardzo wymierne korzyści majątkowe no ale tak to już jest w Cebulandii
ale na idiotach trzeba zarabiać bo jak nie ja to ktoś inny to zrobi.