Jak zwykle poszedłem przed południem na spacer.
Na terenie rezerwatu ok. pół hektara (ok 50 na 100 metrów) było dosłownie zmasakrowane kołami quada/ów
Przedtem było tam niesamowite stanowisko chrobotka, macierzanki, kocanki i innych roślin kserotermicznych, a została czarna gleba i przeorany piach.
Było to ok. 20 lat temu, jeżdżę tam co rok, a ślady kół nadal są widoczne.
Tak, tak, sezon rozpoczęty, bójcie się skurwysyny!
Kurwa motorowa płoszy jeża, sarnę
W tym kraju nie ma takich zwierząt. Jest żubr, bóbr, kurwa łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając. To stworzenia jakie żyją w Polsce.
To jest najgorsze kurestwo jeździć, rozjeżdżać, nierzadko nawet prywatne lasy przez jakichś motocweli. Niech sobie kupią hektar działki i tam urządzą tor. Dobrze tak motopiździe, szkoda, że to nie był drut kolczasty.
jeżdze sobie po lesie i chuj ci w cyce co robię, jak ci sie nie podoba to wypierdalaj do miasta siedzieć w blokach
Do tych kurew motorowych należ strzelać
Jakbyś kurwa idioto jeden z drugim jechał z dzieciakiem na rowerze też byś był taki mądry? Usiłowanie zabójstwa z zamierem ewentualnym!
Bo na rowerze to zapierdalasz 200 h i nie widzisz sznureczka ,ta linka powinna być z żyłki i bardziej naciągnięta żeby ładnie łeb ucięło
Ok niech se jeżdżą ale kurwa jak będzie ich a nie publiczne. Wy kurwy jebane. Jak se kupią ziemię czy tam las to mogą kurwa tam nawet pole minowe postawić mam to w dupie.
po lesie sie nie jeździ!
A co się kurwa fruwa?
Również jestem zdania, ze quadziarze i crossowcy śmigający po lasach to szkodniki do utylizacji. Rozumiem pasję, sam mam nielubianą przez wielu. Ale chuj im w dupę, niszczą lasy, uniemożliwiają cieszenie się ciszą i przyrodą.
Przecież ty konia walisz w piwnicy a las to na National geografic ostatnio oglądałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów