Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze mnie zastanawiało, co tacy "ludzie" mają w głowie przed zajebaniem komuś maczetą? Co muszą mieć nie tak z łbem? A jebnę mu, odetnę rękę albo przetnę jakąś tętnice, przecież chyba nic takiego strasznego się nie stanie, przecież nie poniosę za to konsekwencji, ręka odrośnie, za tętnice wstawi się wężyk paliwowy od komarka i gra.
czym ciemniejsza skora tym mniejsze IQ. nie spodziewaj sie po nich zbyt wiele a nawet bialy czlowiek potrafi kogos zajebac w nerwach
Zawsze mnie zastanawiało, co tacy "ludzie" mają w głowie przed zajebaniem komuś maczetą? Co muszą mieć nie tak z łbem? A jebnę mu, odetnę rękę albo przetnę jakąś tętnice, przecież chyba nic takiego strasznego się nie stanie, przecież nie poniosę za to konsekwencji, ręka odrośnie, za tętnice wstawi się wężyk paliwowy od komarka i gra.
Bierzesz za punkt odniesienia nasze realia. Jednak u nas łatwiej znaleźć porąbańca z siekierą lub widłami ( nie dotyczy zapewne Krakowa). W takich wypadkach trzeźwa ocena rzeczywistości ( i ewentualnych konsekwencji prawnych czy tam deskowania na sztywno) to ostatnia z rzeczy która delikwentom przychodzi do głowy. W sumie sam jestem ciekaw obrażeń jakie by wywołał mój szpadel Romanik czy też Gerber Golok.
Bierzesz za punkt odniesienia nasze realia. Jednak u nas łatwiej znaleźć porąbańca z siekierą lub widłami ( nie dotyczy zapewne Krakowa). W takich wypadkach trzeźwa ocena rzeczywistości ( i ewentualnych konsekwencji prawnych czy tam deskowania na sztywno) to ostatnia z rzeczy która delikwentom przychodzi do głowy. W sumie sam jestem ciekaw obrażeń jakie by wywołał mój szpadel Romanik czy też Gerber Golok.
U mnie w aucie jeździ Shrade SCAXE4...
Czy tam zawsze zamiast dzwonić po karetkę lub lecieć po apteczkę, podstawia się krzesełko na którym można się komfortowo wykrwawić?
Bo to koniec tylko pierwszej rundy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów