📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taki material do wyra sie marnuje
Ta blondyne by wydeptał
Kto by przypuszczał, że kwestia pomidorowej z ryżem czy z makaronem wywoła takie emocje.
Heh bardziej zadziorne w walce niż moja siostra i ja za łepka
No nareszcie jakaś dobra młocka, a nie tylko ciągnięcia za kudły jak zawsze. No ale że blondi cycki nie wyskoczyły to duży minus
Strzałów wystarczyłoby na 4 walki Najmana...
Blondyna fakt, ma niezłe cycki. Myślę, że bitwa była o to, która z nich robi lepszą ogórkową,
no jak? z ryzem, z makaronem jest dla stulejarzy i lamusów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów