mimo że kreskówki kiedyś zawierały wiele podtekstów i uczyły nas np. alkoholizmu to i tak zdecydowanie biły na głowę większość dzisiejszych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Qunda napisał/a:
Za polski dubbing huj ci do ryja.
to co piszesz to swiadczy o twojej gimbusiarskiej mordzie... zmień wiek niemiecki naukowcu...
a Kaczor Daffy przewidział Smoleńsk
Kurwa to były czasy, canal + zaraz przed wieczorynką i sie miało dylemat canal czy tvp
Ehhh ile bym dał żeby wrócić do tych dziecięcych czasów choć na jeden dzień )
Piękna sprawa. Odcinek super, nie ma to jak animowana Casablanca hehe. Do tego jeszcze Tom i Jerry, Johny Bravo, Dexter i wspomnienia same wracają.
Jak to obejrzałem dwa dni temu, aż łezka w oku się zakręciła
Jakość jest jaka jest bo stare.
Jakość jest jaka jest bo stare.
skillz0rd napisał/a:
jak masz więcej to dawaj, bo to jest piękne. Pamiętam te czasy kiedy czekało się na odkodowany canal + o 18
19.30 diebelski młyn na canal+? Dobrze pamietam?
o 14 leci na cartoon network nowa wersja ale naprawde trzyma poziom, ostatnio widzialem jak krolik bags pil jakis energetyk a dzialanie mial jak amfetamina
@eragon0 Diabelski młyn był o 20.00 z tego co pamiętam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów