mimo że kreskówki kiedyś zawierały wiele podtekstów i uczyły nas np. alkoholizmu to i tak zdecydowanie biły na głowę większość dzisiejszych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak masz więcej to dawaj, bo to jest piękne. Pamiętam te czasy kiedy czekało się na odkodowany canal + o 18
Ehh waliło się pod to.. stare dobre czasy
Obejrzałem fajną baje na dobranoc i moge iść spać dobranoc
Qunda napisał/a:
jak się nie podoba to na chuj kurwa oglądasz i tak w ogóle to słowo chuj pisze się przez chZa polski dubbing huj ci do ryja.
Sama już tylko melodyjka z początku sprawiła, że cofnąłem się w czasie.
Tylko to jest chyba odcinek z jakiejś nowszej serii, w porównaniu do oryginalnych. Nie mniej jednak fajnie się to ogląda
Najlepsze były z kaczorem donaldem, jak się wkurwiał.
Są jakieś nowe Looney Tunes, ale to jakaś totalna kicha, to co teraz ładują dzieciakom do głowy to kompletny gówno. Ciesze się, że się wychowałem jeszcze w latach 90
z Sadola wprost do lat '90 , aż śmierdzi dzieciństwem jeszcze mam parę odcinków na VHS !
czy ktoś się kurwa do huja kiedykolwiek zaśmiał na "co jest doktorku"?
2Up Czy do chuja, nauczysz się kiedyś pisać chuj, zamiast huj?
No, te stare kreskówki Texa Averyego były najlepsze. Droopy, Screwball Squirrel, Looney Tunes a także Tom and Jerry i inne. Komizm, przesłanie, muzyka - wszystko na najwyższym poziomie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów