📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Prawie jak Testoviron...
Aerobiczna szóstka Vadera? Co to kurwa ma być? I czemu ten pedał tak się napina? Zesra się jeszcze.
Nie ma co wielki goryl z niego.
gdzie mu tam do niego
Kupa <3
Szacunek dla chłopaczka, bo pracuje nad sobą, a to jest najcięższa praca (nawet jeśli wygląda pedałowato)
A wy hejterzy może pokażcie swoje brzuchy, cwaniaczki i napinacze
A wy hejterzy może pokażcie swoje brzuchy, cwaniaczki i napinacze
Kurde...o ile na początku zacząłem się podśmiewać to końcówka zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, dał chłopak rade i całkiem niezłe efekty, aż mnie normalnie zmotywował
Filmik nagrany a teradz idź coś zjeść, bo mnie serce boli jak patrze na Ciebie.
Oj tam oj tam, chłopak sie spina bardzo.
Połowa z was nie dorasta mu do pięt. Mówi mnóstwo istotnych rzeczy na temat treningu. Dużo można dowiedzieć się z tego filmiku. Naprawdę szacu dla Kolesia. Niech dalej pracuje nad sobą i się nie poddaje. Dojdzie daleko...
jak się tak napinał, to myślałem że postawi klocka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów