Mnie przekonał do zakupu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, nie ważcie się porównywać takiego arcydzieła jak Wiedźmin z tibią, bo znajdę i zapierdole....
Sapkowski pisze świetnie, to jeden z najlepszych twórców na świecie (moim zdaniem ), jego książki są odjechane. Pierwsza część gry była zajebista, wciągająca, co najmniej 1 tydzień przed kompem i to jeszcze z poradnikiem w ręku. Jakbym miał trochę zbędnej kasy to bym se dwójkę kupił, ale póki co poczekam.
Ps. Ten gruby zabójca to nie jest główny bohater gry.
Sapkowski pisze świetnie, to jeden z najlepszych twórców na świecie (moim zdaniem ), jego książki są odjechane. Pierwsza część gry była zajebista, wciągająca, co najmniej 1 tydzień przed kompem i to jeszcze z poradnikiem w ręku. Jakbym miał trochę zbędnej kasy to bym se dwójkę kupił, ale póki co poczekam.
Ps. Ten gruby zabójca to nie jest główny bohater gry.
Nie żałuje ani grosza przeznaczonego na Wiedźmaka 2, ładna grafika, świetny dubbing(porównując polską i angielską wersję językową, myślałem że się zeszczam ze śmiechu, jak usłyszałem typowy brytyjski akcent u Foltesta), no i oczywiście piękny nacisk na przekleństwa, kurwa w tej grze brzmi niczym śpiew chorału gregoriańskiego. No a za Bagińskiego piwo, chociaż filmik o polskiej prezydencji zjebał zupełnie.
Większość polaczków sapiących do tej oraz innych gier i tak pewnie ściągną ją wraz z innymi tytułami z neta. Przejdą wszystkie tytuły ze ślinotokiem w ustach tłumacząc się na końcu, że gra jest tak chujowa że jej nie kupią. Ale kilka dni na jej przejście stracą.
Zygzaq napisał/a:
Kurwa, nie ważcie się porównywać takiego arcydzieła jak Wiedźmin z tibią, bo znajdę i zapierdole....
Rozumiem, ze ta gierka nie dorasta tibii do pięt ale bez przesady...
Kurde, trochę to posrane, ale jak widze całą akcje z magiem, łza kręci się w oku. Miesiąc mógłbym kombinować co w scenie takowej winno być zawarte a i tak bym nie wymyślił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów