Mnie przekonał do zakupu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polak potrafi..... ^^
@stud3nt
Święta prawda. Do tego absurdy w postaci "zbroi wiedźmińskiej", samurajskich mieczy, sado-maso hełmów i chujowa gra Żebrowskiego (jedyna rola z jakiej go dobrze kojarzę to "Pan Tadeusz", chociaż i tak jakoś wybitnie nie zagrał, reszta to straszliwe flaki z olejem) godna ludzi "z ulicy" wybieranych w drodze kastingów. Film to straszliwa klapa, ja jednak wciąż czekam na pełnoekranowe dzieło od Bagińskiego. Gość robi fenomenalne animacje bez dwóch zdań. Z chęcią zobaczyłbym też jego "Bitwę o Anglię", bo fragment w "Animowanej historii PL" był/jest fenomenalny. No ale jak mówisz, gówna pokroju "ruchaj mnie czule" mają większe branie.
Święta prawda. Do tego absurdy w postaci "zbroi wiedźmińskiej", samurajskich mieczy, sado-maso hełmów i chujowa gra Żebrowskiego (jedyna rola z jakiej go dobrze kojarzę to "Pan Tadeusz", chociaż i tak jakoś wybitnie nie zagrał, reszta to straszliwe flaki z olejem) godna ludzi "z ulicy" wybieranych w drodze kastingów. Film to straszliwa klapa, ja jednak wciąż czekam na pełnoekranowe dzieło od Bagińskiego. Gość robi fenomenalne animacje bez dwóch zdań. Z chęcią zobaczyłbym też jego "Bitwę o Anglię", bo fragment w "Animowanej historii PL" był/jest fenomenalny. No ale jak mówisz, gówna pokroju "ruchaj mnie czule" mają większe branie.
Warner Bros? A w dziurce od chuja ich mam. Doszły do mnie wieści ze to właśnie ta spedalona Warnerowska brać wpadła na świetny pomysł aby zrobić cos z nielegalnym pobieraniem filmików w sieci i jaki wynik? Pokombinowali, w łapę dali komu trzeba w rządzie usandej i mamy ACTA
A filmik pierwsza klasa. Bagiński mistrz
A filmik pierwsza klasa. Bagiński mistrz
szczerze ... ?
nie lubie wiedzmina, nie podoba mi sie -,- tak samo nie lubie motywu sredniowiecza ...
ale ten trainer mi sie spodobal
nie lubie wiedzmina, nie podoba mi sie -,- tak samo nie lubie motywu sredniowiecza ...
ale ten trainer mi sie spodobal
@UP
Wiesz czym się różni trainer od trailera? Zapytaj wujka.
Wiesz czym się różni trainer od trailera? Zapytaj wujka.
Bagiński to nasza duma narodowa i powinno się go "czcić" podobnie jak małysza
@stud3nt
Masz rację. Niestety polska kinematografia leży i kwiczy. Adaptacja wiedźmina to porażka. Sapkowskiemu pewnie do dziś śnią się koszmary po nocach. Pomijam już fakt, że film to zlepek scen wziętych z serialu, ale dobór aktorów to faktycznie makabra. Do tej pory w głowie mi się mieści jak w roli Jaskra można było obsadzić tego oblecha Zamachowskiego?!
Odnośnie smoka nie wiem, czy dobrze cię zrozumiałam, ale Vilentretenmerth chyba był złoty, nawet w 2 części gry jest o nim słów kilka (ścieżka Iorwetha).
Masz rację. Niestety polska kinematografia leży i kwiczy. Adaptacja wiedźmina to porażka. Sapkowskiemu pewnie do dziś śnią się koszmary po nocach. Pomijam już fakt, że film to zlepek scen wziętych z serialu, ale dobór aktorów to faktycznie makabra. Do tej pory w głowie mi się mieści jak w roli Jaskra można było obsadzić tego oblecha Zamachowskiego?!
Odnośnie smoka nie wiem, czy dobrze cię zrozumiałam, ale Vilentretenmerth chyba był złoty, nawet w 2 części gry jest o nim słów kilka (ścieżka Iorwetha).
i tak moim zdaniem najlepsze trailery jakie widziałem to te do bulletstorm'a poza tym, sama gra też zajebista.
co nie zmienia faktu, że ten też ciekawy. Polak potrafi
co nie zmienia faktu, że ten też ciekawy. Polak potrafi
Przy całym tym pierdoleniu o Wiedźmaku zapomnieliśmy o jednym - o cyckach Wolszczak, zajebistych cyckach.
stud3nt napisał/a:
A to smok, którego zrobienie zeżarło 10 milionów złotych. To pewnie dlatego jest złoty, a opowiadanie Sapkowskiego nie ma z tym nic wspólnego:
----
Z tego co pamiętam to 3 kawki był własnie złotym smokiem. Dlatego te zerrikanki mówiły że jest najpiękniejszy
zakochałem się, ja Cię nie pierdolę! D: cudna grafika, trochę brzydka i sztywna mimika twarzy głównego bohatera (swoją drogą jest on podobny do Grubego z Team Fortress 2) ale mimo to kurwa genialne!
gdyby ktoś nie wiedział o co mi chodzi.
gdyby ktoś nie wiedział o co mi chodzi.
Gurgul99 napisał/a:
Przy całym tym pierdoleniu o Wiedźmaku zapomnieliśmy o jednym - o cyckach Wolszczak, zajebistych cyckach.
zajebistych? znajdź se dziewuchę chłopie
Zajebista polska produkcja... Ale co to ma do wiedźmina? Wiedźmin zabójca Krolów? No kurwa...
Co jak co,ale zwiastun przekozak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów