Mnie przekonał do zakupu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiedźmak zajebisty i polecam zwłaszcza lekturę! A później trylogię husycką. Aż mi wstyd że wcześniej przeczytałem przedwiośnie niż to arcydzieło, które każdy w tym kraju powinien znać.
W stylu Assassina, demo wygląda niemal identycznie. Gra oby choć była prawie tak dobra jak Assassin's.
Dawno tak dobrego zwiastuna nie widziałem. Niemniej ja tego typu gier nie lubię, więc z całą pewnością nie zagram.
Tak dla porównania, adaptacja Wiedźmina zrobiona przez jebanych polskich geniuszy i wizjonerów przemysł filmowego. Na początek - nie, to nie jest wyjebany nietoperz z workiem na śmieci. To chujowa strzyga:
A to smok, którego zrobienie zeżarło 10 milionów złotych. To pewnie dlatego jest złoty, a opowiadanie Sapkowskiego nie ma z tym nic wspólnego:
To smutne, że parominutowy filmik komputerowy zrobiony za drobny ułamek budżetu powyższej superhiperprodukcji wymiótł ją, przewrócił na ziemię, wdeptał i oszczał na pożegnanie. Robi się tylko chłam w rodzaju "Ja wam pokażę!" czy inny chujowy "Och, Karol". Mam nadzieję, że coraz większa popularność animacji 3d i zdolni polscy graficy odwrócą ten trend.
@Miles87 - no właśnie. Jak kurwa można było dać do tych ról tak charakterystycznych aktorów jak Stępień czy Paździoch?! Żeby jeszcze jako tako dobrani byli. Ale gdzie tam, rycerza Eycka, wzór cnot rycerskich i znamienitego wojownika zagrał, nie obrażając pana Walczewskiego, staruch wypierdalający się o byle taboret (chyba 33 odcinek Posterunku...). I cały nastrój oraz klimat filmu momentalnie pryska.
O kurwa. Gdzieś Ty się uchował?! Wiesiek 2 na kompy wyszedł w maju zeszłego roku. Dostał też kupę patchów i co najfajniejsze, nie ma żadnych zabezpieczeń antypirackich.
A to smok, którego zrobienie zeżarło 10 milionów złotych. To pewnie dlatego jest złoty, a opowiadanie Sapkowskiego nie ma z tym nic wspólnego:
To smutne, że parominutowy filmik komputerowy zrobiony za drobny ułamek budżetu powyższej superhiperprodukcji wymiótł ją, przewrócił na ziemię, wdeptał i oszczał na pożegnanie. Robi się tylko chłam w rodzaju "Ja wam pokażę!" czy inny chujowy "Och, Karol". Mam nadzieję, że coraz większa popularność animacji 3d i zdolni polscy graficy odwrócą ten trend.
@Miles87 - no właśnie. Jak kurwa można było dać do tych ról tak charakterystycznych aktorów jak Stępień czy Paździoch?! Żeby jeszcze jako tako dobrani byli. Ale gdzie tam, rycerza Eycka, wzór cnot rycerskich i znamienitego wojownika zagrał, nie obrażając pana Walczewskiego, staruch wypierdalający się o byle taboret (chyba 33 odcinek Posterunku...). I cały nastrój oraz klimat filmu momentalnie pryska.
Maar napisał/a:
Szkoda,że jeżeli kiedykolwiek wyjdzie na kompa to mi nie ruszy
O kurwa. Gdzieś Ty się uchował?! Wiesiek 2 na kompy wyszedł w maju zeszłego roku. Dostał też kupę patchów i co najfajniejsze, nie ma żadnych zabezpieczeń antypirackich.
@stud3nt
trzeba dodać że smok - 3 kawki zabił stępnia:/ i to za 10 mln.
trzeba dodać że smok - 3 kawki zabił stępnia:/ i to za 10 mln.
Warto kupić bo tylko 119/129 zł za wersję rozszerzoną. 219 zł za wersję kolekcjonerską - normalnie tyle kosztują te chujowe gierki zza oceanu, gdzie dają ci tylko płytę i okładkę. Tu natomiast za 129 zł ma się poradnik, mapę świata i OST. Zajebista sprawa.
o jejku, coś pięknego
Super, krew, łaaaa, ale to, że w czasie gdy wiedźmin zrobił dwa kroki w biegu łucznik zdążył wystrzelić dwie strzały to sorry, automat jakiś pierdolony czy co?
Wyjebane. Idę na zakupy do thepiratebay.org
A tak serio to dobre gry się same sprzedają. A ta nie jest byle jaką grą.
A tak serio to dobre gry się same sprzedają. A ta nie jest byle jaką grą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów