Jego oczy mówią
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Jego oczy mówią
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pozazdrościć kobiety, widać że dewotka, manipulantka i zimna jak lód a on jest c*pą że taki przyjął los.
A później zacznie przesiadywać na hardzie i skończy z rozdwojeniem członka albo się wybuchnie w pizdu
Są dwie wersje przyszłości:
1. On zacznie łazić do burdelu a później znajdzie sobie inną.
2. Będzie abstynentem a laska będzie się puszczać po kątach, jemu mówiąc że trzeba trwać w celibacie.
1. On zacznie łazić do burdelu a później znajdzie sobie inną.
2. Będzie abstynentem a laska będzie się puszczać po kątach, jemu mówiąc że trzeba trwać w celibacie.
bosz ;/ co internet to nowe zuo ;/
PS. to ja bym rozkminil zmiane ukladu, niech bedzie seks bez zwiazku ^^
PS. to ja bym rozkminil zmiane ukladu, niech bedzie seks bez zwiazku ^^
Tak nie na temat
Pierwszy raz w zyciu kupilem piwo Lwówek i Ciechana Lagerowe. Pisze że niefiltrowane utrwalone. Tylko farfocle jakieś w nim czarne pływają....to normalne?
Szybko odpowiedzcie bo go wypije
Pierwszy raz w zyciu kupilem piwo Lwówek i Ciechana Lagerowe. Pisze że niefiltrowane utrwalone. Tylko farfocle jakieś w nim czarne pływają....to normalne?
Szybko odpowiedzcie bo go wypije
Widać po niej, że jak nie przypierdolisz to nie zamknie ryja. Nie lubię takich pyskatych, przemądrzałych zdzirek.
Odesłałbym faceta do filmików, które wrzucił Hexia na harda. Zobaczyłby, jak należy sobie wytresować kobietę.
No jak ktoś jest aseksem to ma w dupie seks czyli w sumie może się wiązać ale ruchać nie będzie.
A tak właściwie to o co chodzi z tą parą ze zdjęcia? Proszę o jakieś wytłumaczenie i przybliżenie tematu.
A tak właściwie to o co chodzi z tą parą ze zdjęcia? Proszę o jakieś wytłumaczenie i przybliżenie tematu.
Wielkie mi mecyje. Różni są ludzie i różne są związki. Jak nie planują mieć potomstwa to i seks im nie potrzebny.
To już od jakiegoś czasu krąży po kwejkach itp. Tu też chyba było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów