Swoją drogą, ewidentnie widać, że dobra aktorka... Jestem ekspertem
Swoją drogą, ewidentnie widać, że dobra aktorka... Jestem ekspertem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A woman who lives in Anápolis registered a B.O against her boyfriend for domestic violence, a fact that happened on December 14 and the video became public today.The victim reported on B.O, who dated the author of the 3-year assaults, and had never recorded a police occurrence to the detriment of her boyfriend, believing that she would not be physically assaulted by the severity that occurred at dawn on Dec. 12.
When the two arrived in the apartment of the victim located in Goiânia, the perpetrator was upset because the girlfriend did not insist that he stay, that would be the reason for the boyfriend's aggression. Part of the assaults were filmed by her own girlfriend, and the police were introduced.
damski boxer pedałek rozpierdolił bym go na drobne!!!
Jest i pierwszy rycerz...
Nie znasz szczegółów, nie osądzaj zbyt pochopnie...
PS.
Polski milicjant też jest takim zwyrodnialcem, nie dość że traktuje źle kobietę, to jeszcze każdy milicjant rucha swoje córki
mam nieodparte wrazenie, ze jestes synem milicjanta... ktory nie mial corki.
Każdy plugawy żyd i arab, tak traktuje swoją partnerkę. Poczytajcie ich religię, a znajdziecie prawdę
PS.
Polski milicjant też jest takim zwyrodnialcem, nie dość że traktuje źle kobietę, to jeszcze każdy milicjant rucha swoje córki
to może ty poczytaj bo gadasz bzdury. Araby jeszcze tak, ale żydzi, którzy uważają, że krwi nie można przelewać itd to już pachniesz mi typowym cebulakiem, który powiela jakieś pierdoły, których nasłuchał się od innego debila. Kręcenie na pożyczkach, oszustwa podatkowe jak najbardziej, ale przemoc... lol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów