Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ech...Przegrywy zyciowe. Siedza na kasie czy innej produkcji, albo w korpo i robia cale zycie na swojego pana w robocie, ktorej nienawidza. Nawet mi ich nie zal. Czekaja tylko na upragniony piatek piateczek piatunio, zamiast cieszyc sie zyciem. Sral ich pies.
Chyba lepiej tam, niż na bezrobociu, albo w jakiejś patoli i żebrać w MOPSie. Nie każdy jest mistrzem finansjery, lub fachowcem, rzemieślnikiem , a do gara włożyć coś trzeba.
wy tu jakieś wywody o finansach, a mnie wzięło na filozoficzne rozkminy dotyczące tego, ile to dni trzeba nosić w sobie boba, by tak przycisnęło, że srasz podczas chodu czymś wystarczająco twardym, że będzie to w stanie przelecieć bokiem przez gacie i całą długość spodni. No i właśnie, jak luźne trzeba nosić gacie by ten bob mógł się wydostać? A może nie miał wcale gaci? A może to tylko jego fetysz lub hobby gubić kasztany po sklepach? Tyle pytań, tak mało odpowiedzi.
Ech...Przegrywy zyciowe. Siedza na kasie czy innej produkcji, albo w korpo i robia cale zycie na swojego pana w robocie, ktorej nienawidza. Nawet mi ich nie zal. Czekaja tylko na upragniony piatek piateczek piatunio, zamiast cieszyc sie zyciem. Sral ich pies.
Dzięki takim ludziom nosisz swoje oryginalne ciuchy i możesz wyjść na zakupy.
P.S. Jebał cię pies
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów