📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten to ma jaja a nie jacyś podróbko-pranki.
To ten pajac który ruchał powietrze na tle panienek? haha zjeb...
JesusChytrus napisał/a:
To ten pajac który ruchał powietrze na tle panienek? haha zjeb...
Ten jak go nazywasz zjeb był znany ze swoich akcji na długo przed powstaniem youtube i większości innych portali. Nie robił nic dla kasy czy sławy, a po prostu dla jaj. Gdybyś rzeczywiście był rocznikiem 1990 to byś gościa kojarzył i głupot nie pierdolił.
A ja go nie lubię.
Czekam aż obskoczy od kogoś solidny wpierdol.
Czekam aż obskoczy od kogoś solidny wpierdol.
Ekspertem
ja go nie znam, w ogóle jakim cudem miałby on go poznać przed youtubem?
ja go nie znam, w ogóle jakim cudem miałby on go poznać przed youtubem?
@up
Nie znam bo nie gnije obserwując takich celebrytów do niedawna...
Nie znam bo nie gnije obserwując takich celebrytów do niedawna...
Przed youtubem była jeszcze telewizja. I jeszcze nie było tych wszystkich dziwolągów, robiących swoje śmieszne pranki. Pojawił się w WATTSie na Eurosporcie, jak z okazji którejś tam olimpiady odpierdalał jakieś rzuty, skoki i biegi po mieście. Teraz rzeczywiście, gdyby zrobiłby to kto inny, to niczym się nie wyróżnia. Ale kiedyś był tylko on, więc ja patrzę na niego z sentymentem.
Był też w TV jak jakaś drużyna (chyba puchar Francji czy coś takiego) celebrowała zwycięstwo i wtargnął na murawę w stroju piłkarskim i nikt tego nie zauważył i był jednym z trzymających puchar
Lepsze od jego wyglupow miedzy innymi sportowych sa tylko jego umiejetnosci i to co potrafi zrobic z pilka .
Gość ma świetne akcje na koncie i trudno go przebić, wardega może mu jedynie stopy lizać.
ja tam go nie lubię lub jak kto woli nie rozumiem jego wszystkich żartów, niektóre według mnie to dno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów