18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Zwierzaki - kto co hoduje
miedziak • 2010-07-10, 16:16
Siemanko zakładam ten temat bo ciekawi mnie co sadyści hodują w domu

To może ja zacznę:
-pies
-kot
-Boa tęczowy kolumbijski
-kilkanaście ptaszników
-3 gekony toke
-skorpion skalny
-3 żaby bambusowe
-2 rzekotki żabie
-2 żaby bananowe
-1 suma europejskiego (kumpel wczoraj złowił młodego osobnika na Warcie i sobie wiozłem do akwarium podhodować jakiś czas)
Generalnie jestem miłośnikiem terrarystyki
Dobra teraz wasza kolej
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................g 2010-07-19, 1:05
Issander, w domu tak, w bloku nie. A kupisz go na bazarze
Zgłoś
miedziak 2010-07-19, 2:01
Kruka to chyba trzeba by było z gniazda podpierdolić i odchować tak żeby myślał że jesteś jego mamą. Najlepiej jak byś miał jakieś doświadczenie w hodowli ptaków drapieżnych czy chociażby kur(nie śmieję się) bo to z pewnością nie będzie proste zajęcie. A że kruk jest pod ochroną to byś musiał zrobić tak żeby władza się o tym nie dowiedziała. Może łatwiej spróbuj z sroką albo gawronem(dla nie ornitologa jest prawie nie do odróżnienia od kruka). też fajne, a mniejsze konsekwencje, poza tym jak ci się znudzi to go wypuścisz
Zgłoś
W................a 2010-07-19, 8:51
Pies, mysz, chomik, straszyk nowogwinejski i połoz tajwański.
Zgłoś
R................g 2010-07-19, 9:22 4
Ze zwierząt w domu, to mam siostre - zwaną dalej pasożytem....

A no i jeszcze psa mam, ale to raczej członek rodziny
Zgłoś
L................g 2010-07-19, 11:31 2
Ja mam kota i psa, na kota mówie kot a pies wabi sie pies.
Zgłoś
teken 2010-07-19, 17:27 8
Ja mam szynszyla:

I psa:

miedziak napisał/a:

skorpion Wojtek

nie wiem dlaczego, ale mam z tego łacha Wojtek xD
Zgłoś
Asmodea22 2010-07-19, 23:40 3
ja kiedyś hodowałam to

i w hołdzie jego przesłitaśności powstał różowy chomik
Zgłoś
Conscribo 2010-07-19, 23:50 1
tagi genialne

2 żółwie
4 chomiki
1 rybke gupika, bardzo lubialem i strasznie mi było szkoda jak się zaraził od panienki do towarzystwa którą mu kupiłem

wszystko ofc już gryzie piach, teraz czekam na jeżyka
Zgłoś
miedziak 2010-07-20, 0:03
jakiego jeża? zamówiłeś jeża pigmejskiego? na tcp chodzą po 350zł i są dostępne w każdym dużym mieście, no i oczywiście można wysyłką, ale ja uważam że lepiej obejrzeć zwierza przed zakupem.
Zgłoś
Conscribo 2010-07-20, 0:10 1
tak, afrykańskiego z hodowli, nie ze sklepu ani z allegro czy innych takich, czekam bo jeszcze się nie wykluło moje maleństwo, najwcześniej we wrześniu - kolejka
Zgłoś
miedziak 2010-07-20, 0:20
Zwieżaki (no może gryzonie i tanie rybki można pominąć) Zawsze się kupuje u hodowcy. Na allegro raczej nie ma nic ciekawego i jest drogo, ale czasem można znaleźć dobrego hodowce albo producenta terrariów.
Zgłoś
Scarlet 2010-07-20, 1:08
Conscribo napisał/a:

tak, afrykańskiego z hodowli, nie ze sklepu ani z allegro czy innych takich, czekam bo jeszcze się nie wykluło moje maleństwo, najwcześniej we wrześniu - kolejka

ja też sobie kiedyś kupię jeże są cudne.

w tej chwili mam psa i rybki. ale o rybkach wiecznie zapominam, że je mam, więc dziwię się, że jeszcze żyją

ale przez mój dom już przeszło wiele zwierzaków od ryb wszelakiego gatunku, zeberków, przepiórek chińskich (jeśli dobrze pamiętam nazwę, bo to lata temu), chomików, świnki morskiej, innego psa przez żółwie wodne i lądowe po mysz i króliki.
nie licząc obsrańców gołębich, które kiedyś miałam na balkonie.
Zgłoś
miedziak 2010-07-20, 1:22
Nie wiem czemu ale mi się tak skojarzyło z tobą po przeczytaniu tego postu mam nadzieję że nie poczujesz się urażona.

Przez mój dom też przeszło równie wiele zwierząt. Ostatnio się opamiętałem i teraz trzymam tylko takie zwierzaki co do których jestem pewien że będę je trzymał do końca aż nie zdechną ze starości.
Najgorsze są akcję jak cię ktoś nawkręca na jakiegoś zwierza np: warana i musisz walczyć ze sobą samym żeby cię nie popierdoliło i żebyś go sobie przypadkiem nie kupił
Zgłoś
Scarlet 2010-07-20, 1:53
miedziak nie, nie, dla zwierzaków zwykle byłam dobra, chociaż moja nadopiekuńczość mogła być męcząca. kiedyś podobno jednego króliczka tak mocno przytulałam że biedak się przekręcił no i chomik miał ze mnie prawdziwą elmirkę, rzeczywiście, Arahja byłaby zła

a jeż to mi się marzy już od dawna, tylko kiedyś chciałam dzikiego
Zgłoś
miedziak 2010-07-20, 2:05
Ech, kto nie chciał mieć jeża? Zazwyczaj w takich sytuacjach starzy zabierali jakiegoś jeża z dworu, albo samemu się takiego łapało. Robiło się jakieś "terrarium" z kartona, dawało owoce(których jeże nie jedzą, ale dzieciaki o tym nie wiedzą za zwyczaj ) i mleczko i szło spać. Rodzice później wypuszczali takiego jeża jak dziecko było w domu i puszczali ściemę że zdechł albo uciekł i przechodziła ochota na jeża
przynajmniej tak u mnie i u paru znajomych było
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem