📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaaa. To to ja rozumiem
Dziecko na wybiegu goryla - ile to już razy się zdarzyło i ile jeszcze zdarzy? Jest jakaś granicą głupoty niektórych dzidciorobów?
djted napisał/a:
Kot wpierdalajacy swojego pana rozpierdala
jak mu głód dupę ścisnął to nie ma przeproś
djted napisał/a:
Kot wpierdalajacy swojego pana rozpierdala
Przynajmniej pan jest niezywy, bo na pierwszym filmiku piesek opierdala pana zywcem
bardzo im tak dobrze. Najbrutalniejszy i dziki jest człowiek, co nawet widać po komentarzach na tym portalu dla zjebów...
Ludzie krzywdzą zwierzęta więc i one muszą w jakimś stopniu wyrównać rachunki
babazwozu napisał/a:
Dziecko na wybiegu goryla - ile to już razy się zdarzyło i ile jeszcze zdarzy? Jest jakaś granicą głupoty niektórych dzidciorobów?
Przecież to ta sama akcja od X lat. Po czym tak się zawiesiłaś?
filmiki tego typu należy pokazywać kretynom z zespołem bambiego, którzy twierdzą, że zwierzęta atakują tylko z poczucia zagrożenia NIE głupie chuje. czasem a nawet dość często atakują i zabiją bo kurwa lubią zabijać! i dlatego należy je zabijać i zjadać.
Najlepsze momenty... Ech. Już jako dziecko pamiętam, że ogarnialismy ze znajomymi nagrania srokosza i ataku wilków na jakieś kopytne, nie pamiętam jakie.
No ale tak, no. Przyroda nie zna pojęć dobra i zła, empatii i miłosierdzia. Jak słyszę pierdolenie o harmonii w przyrodzie, albo o człowieku "pasożycie planety" to wiem, że gadam z bambinistycznym, odrealnionym debilem z dużego miasta, który nie powinien mieć prawa odzywać się w kwestiach przyrody, odstrzału wilków i obozowania w lesie.
No ale tak, no. Przyroda nie zna pojęć dobra i zła, empatii i miłosierdzia. Jak słyszę pierdolenie o harmonii w przyrodzie, albo o człowieku "pasożycie planety" to wiem, że gadam z bambinistycznym, odrealnionym debilem z dużego miasta, który nie powinien mieć prawa odzywać się w kwestiach przyrody, odstrzału wilków i obozowania w lesie.
Pod koniec 2 minuty filmik z Francji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów