📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:11
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest tak jak się spuszcza zwierzaka z łąńcucha
Biała była ciaśniejsza więc ogangutan skorzystał a czarna zazdrosna.
Wytłumaczcie mi ten ewenement skąd te murzyny mają tyle energii. Czy to jest efekt jakiegoś nagromadzonego wkurwu przez lata, czy mają po prostu solidniejsze geny
Roskosmos napisał/a:
Wytłumaczcie mi ten ewenement skąd te murzyny mają tyle energii. Czy to jest efekt jakiegoś nagromadzonego wkurwu przez lata, czy mają po prostu solidniejsze geny
W Ameryce nie ma normalnych białych i tak to wszystko jeden chuj już tam .
Denerwują mnie te kretyńskie porównania ludzi do małp;do zwierząt w ogóle!😡Zastanówcie się;może wasze IQ to wytrzyma:NIE MA na Ziemi istoty durniejszej,gorszej i czyniącej wokół siebie takiego gnoju-jaki czyni człowiek!😡Tak więc,porównania ludzi do zwierząt-merytorycznie SĄ BŁĘDEM LOGICZNYM i zwierzęta,takie opinie "mundrych inaczej"-normalnie KRZYWDZĄ,a opiniujących-mocno ośmieszają!😡
Apages napisał/a:
Denerwują mnie te kretyńskie porównania ludzi do małp;do zwierząt w ogóle!😡Zastanówcie się;może wasze IQ to wytrzyma:NIE MA na Ziemi istoty durniejszej,gorszej i czyniącej wokół siebie takiego gnoju-jaki czyni człowiek!😡Tak więc,porównania ludzi do zwierząt-merytorycznie SĄ BŁĘDEM LOGICZNYM i zwierzęta,takie opinie "mundrych inaczej"-normalnie KRZYWDZĄ,a opiniujących-mocno ośmieszają!😡
Łżesz jak pies
Nie potrafię zrozumieć tych białych pizd. Zamiast się skupić na czułym punkcie, typu złapać i złamać czarnej kurwie ze dwa palce, skupiają się na "cennych włosach". Wiadomo przecież że małpa będzie szaleć aż cię zajebie bo to, kurwa, małpa i chuj ją obchodzi co z tobą będzie. Ważne że ma doping innych małp i awans w stadzie. Kurwa, DWA razy w życiu miałem sytuację, że musiałem się szarpać z osiłkiem i dwa razy po złamaniu paru palców chujowi wychodziłem z opresji z niewielkimi obrażeniami a skurwiel skamlał i wył z bólu. Potem tylko kop kończący i dyla. Co w tych łbach ludzie mają? Wiadomo że małpa ma siłę i brak wyobraźni nie pozwala jej przewidywać skutków (Sadol nie raz pokazał efekty) napierdalania i skakania po łbie, dlatego należy bezwzględnie skupiać się na obronie poprzez zadanie maksymalnego bólu takiemu ścierwu.
No w Polsce już dawno w kagańcu i na łańcuchu z groźnymi psami trzeba chodzić, widać na cudownym zachodzie są do tyłu z przepisami
Walki kobiet to scenariusz pisany tak samo za każdym razem
1.Chlapacze najszybciej jak się da
2.Chwyt za włosy
3.Targanie z całych sił
4.Dalej jebane chlapacze
1.Chlapacze najszybciej jak się da
2.Chwyt za włosy
3.Targanie z całych sił
4.Dalej jebane chlapacze
Jak zwykle w sytuacjach stresowych małpom się płyta zacina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów